10 cu Ana Bogdan | VIDEO EXCLUSIV De ce o opresc poliţiştii, cum ar arăta un meci cu Halep, fileu la Castelul Peleş, victoria cu Hingis şi palpitaţii în dreapta: "A, nu aşa! Stânga, dreapta!"

14 nov 2017 8764 afişări Tenis

Ana Bogdan (24 de ani, 111 WTA), semifinalistă săptămâna trecută în Thailanda, a răspuns pentru ProSport unui interviu-fulger. Reacţiile elevei lui Gabi Moraru le puteţi vedea în materialul video şi le puteţi citi mai jos.

1. VICTORIA ÎMPOTRIVA MARTINEI HINGIS DIN 2010
Pe când era pe locul 2 în lume la juniori, în 2010, Ana Bogdan a învins-o pe celebra Martina Hingis (fost lider WTA), la un tuneul demonstrativ de la Liverpool. "M-am bucurat extrem de tare, chiar mi s-a şi spus: <<Doar bucurăt-te de tenis, bucură-te că joci cu o campioană, comportă-te ca atare! Că şi tu esti eşti campioană. A fost un sentiment deosebit când mă gândesc la acel meci. Când am văzut-o prima oară la televizor pe Martina? Aveam, cred, şase-şapte ani, atunci învăţam tenisul"


FOTO David Rawcliffe / Propaganda. Ana Bogdan, la Liverpool

2. O JUCĂTOARE DIN CIRCUIT PE CARE O VREA DE PARTEA CEALALTĂ A FILEULUI
"Pe Serena mi-aş dori să o întâlnesc. Ea mă inspiră - tot pe ea vreau să o întâlnesc în circuit. Cu siguranţă, va reveni mai puternică, va fi din nou numărul 1"

3. UN ADVERSAR DIN CIRCUITUL MASCULIN PE CARE AR VREA SĂ-L ÎNTÂLNEASCĂ
"L-aş alege pe Nick Kyrgios, cred că m-aş amuza, la fel cum el se amuză pe terenul de tenis, se vede că e pasionat"

4. TENIS CU SOŢUL ŞI CUM REACŢIONEAZĂ NORRIS CÂND LA VOLAN E ANA BOGDAN
"L-am invitat pe Norris (n.r. - soţul Norris Măgeanu - preşedintele Federaţiei de Automobilism), am jucat împreună, cu mine a început să joace. De la mine a învăţat, chiar ne-am distrat împreună. Cum reacţionează când stă în dreapta mea şi eu conduc maşina? (Ana exemplifică în faţa camerei)
<<A, nu aşa! Stânga, dreapta!>> Eu stau foarte relaxată"

5. LA VOLAN
"Sunt vitezomană, recunosc că sunt. Din fericire, n-am luat prea multe amezi. Doar vreo cinci"

6. UN MECI DE TENIS ÎN SINAIA
"La cota 2000 aş juca în Sinaia sau.. în faţa Castelului Peleş. N-am jucat niciodată în medii neconvenţionale un meci de tenis"

7. ILIE NĂSTASE PRIN OCHII ANEI
"E un om deosebit, un sportiv care înseamnă România. A fost campionul nostru, a fost lider mondial, toată lumea trebuie să poarte un sentiment de consideraţie faţă de Ilie. Lumea  întreagă ne cunoaşte când spunem Ilie Năstase, la fel ca atunci când vorbim despre Simona Halep, Nadia Comăneci sau Ion Ţiriac"

8. SIMONA HALEP
"Cu Simona Halep nu am jucat niciodată un meci oficial. Am jucat doar la junioare împotriva ei, într-o finală la Constanţa, la club IDU. Amândouă avem un stil de joc agresiv şi chiar mi-ar face plăcere să jucăm. Mi-aş dori să fie cât mai frumos, un meci cu schimburi spectaculoase".


Ana Bogdan şi colonelul Cristian Petrea, comandantul clubului Steaua

9. ÎN ARMATĂ
"Faptul că m-a dorit Steaua a fost pentru mine o surpriză foarte plăcută. Mă bucur să fac parte din acest club cu o istorie deosebită din punct de vedere al medaliilor olimpice. Un vis îl reprezintă câştigarea unei medalii olimpice şi sper să ajung să fac parte şi eu din acel tabel cu medaliaţi olimpici din sediul clubului Steaua"

10. UN SECRET
"Sunt atrasă de designul interior şi de motosport, nu degeaba l-am cunsoscut pe Norris (n.r. - preşedintele Federaţiei Române de Automobilism).  Sunt atrasă şi de actorie".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.