VIDEO Mărturisirile şocante ale unui sportiv despre dopaj: "Ne injectam hormoni precum animalele"! Vezi cum a scăpat la teste!

21 nov 2010 200 afişări Ciclism
VIDEO Mărturisirile şocante ale unui sportiv despre dopaj: "Ne injectam hormoni precum animalele"! Vezi cum a scăpat la teste! VIDEO Mărturisiri şocante ale unui sportiv despre dopaj: "Ne injectam hormoni precum animalele"! Vezi cum a scăpat de controale!

O televiziune din Italia a reuşit să obţină mărturisirile unuifost ciclist, retras din activitate. Acesta a dorit să-şi păstrezeanonimatul, pentru a nu se supune unor riscuri. Dezvăluirile dinlumea sportului cu cele mai multe cazuri de dopaj suntînfiorătoare: "Ne injectam hormoni precum animalele".

După ce a folosit pe rând EPO, cortizon şi testosteron, italianuls-a retras din ciclism, fără să fie prins vreodată dopat. Elexplică şi cum reuşesc sportivii să fenteze metodele antidoping:"Luam bicarbonat diluat, pentru a masca substanţele interzise. Luamînainte de cursă sau înainte să efectuez vreun control. Deasemenea, aplicam pe vârful penisului o substanţă care modificarezultatul testelor de urină"

Ciclistul a recunoscut că a apelat la substanţe interzise încă dela începutul carierei: "Când eşti amator, poţi cumpăramedicamentele de la farmacie."

Sursa video:As.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.