IMAGINI DRAMATICE VIDEO Ricky Hatton, unul dintre cei mai mari boxeri ai Angliei, prizează cocaină! VEZI CE A DECLARAT!

12 sep 2010 161 afişări Box

UPDATE:Britanicul Ricky Hatton, campion mondial la box,s-a declarat devastat de imaginile video în care este văzut prizândcocaină, difuzate de publicaţia News of the World.

Potrivit News of theWorld, Hatton a avut trei "şedinţe" în cares-a drogat, pe parcursul a 10 ore, timp în care a băut zece beri,patru pahare de votcă, două pahare de vin şi lichior.

"Am vorbit cu Ricky şi este foarte supărat. El simte căşi-a dezamăgit familia, prietenii, fanii şi mai ales chiar pe el.Ricky îşi asumă toată responsabilitatea pentru ce s-aîntâmplat", a declarat Max Clifford, purtătorul de cuvântal pugilistului.

Hatton, în vârstă de 31 de ani, locuieşte cu iubita sa JenniferDooley.

MEDIAFAX


News of the World au surprins imagini greu deimaginat, cu Ricky Hatton, unul dintre cei mai mari boxeri dinlume, prizând cocaină în timpul unei petreceri care a durat 10 ore.Retras temporar din activitate, sportivul care a pierdut doar douămeciuri în întreaga sa carieră, cu Mayweather şi Pacquiao, aparticipat la o petrecere organizată într-un hotel din oraşul săunatal, care a fost stropită din plin cu alcool şi droguri.

"Hitman", cum este porecli, şi-a trecut în palmares în acea searăşapte linii de cocaină, în trei sesiuni, 11 halbe de bere neagră,patru pahare de vodcă, două de vin şi mai multe de Sambucas, unluchior cu concentraţie alcoolică ce depăşteşte 40 de grade.

Filmuleţul a fost făcut în urmă cu două săptămâni, însă persoanedin anturajul boxerului în vârstă de 31 de ani susţin că acesta sepoartă ciudat de mai multe luni. "Hatton petrece din greu în ultimavreme şi, practic, este la un pas de un accident. Pentru un sportivprofesionist, este incredibil ce face cu corpul său. Are nevoieurgentă de ajutor", dezvăluie un apropiat al boxerului.

Luptătorul Emma Bowe, apropiat al lui Hatton şi participant lapetrecerea cu pricina, spune că deznodământul ar putea fi tragicpentru pugilistul în vârstă de 31 de ani: "Vorbesc despre asta doarpentru că Ricky este un pericol pentru el însuşi. Dacă va continuaaşa, se va omorî singur. Sunt foarte, foarte îngrijorat pentru el,mai ales că el încearcă să revină în ring...ar putea avea un atacde cord". Sunt însă puţine şanse de revenire, după aceastădezvăluire.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.