VIDEO Kitzbuhel, aproape de încă o tragedie! Klotz implicat într-un accident groaznic

22 ian 2011 39 afişări Alte sporturi
VIDEO Kitzbuhel, aproape de încă o tragedie! Klotz implicat într-un accident groaznic VIDEO Kitzbuhel, aproape de încă o tragedie! Klotz implicat într-un accident groaznic

Schiorul italian Siegmar Klotz a suferit o comoţie cerebrală şis-a rănit la braţ, după ce a căzut, sâmbătă, în timpul probei decoborâre de la Kitzbuhel, contând pentru Cupa Mondială la schialpin, informează AFP.

Italianul de 23 de ani şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit violentde plasa de securitate. El a fost evacuat cu o targă şi transportatcu elicopterul la spitalul din St. Johann.

Potrivit echipei italiene, schiorul a suferit o comoţie cerebralăşi s-a rănit la un braţ.

Acest accident intervine la două zile după căderea austriaculuiHans Grugger pe aceeaşi pistă, în timpul unui antrenament. Rănitgrav la cap, austriacul a fost operat timp de cinci ore la unspital din Insbruck, fiind plasat ulterior în comăartificială.

Federaţia Austriacă de Schi a anunţat, sâmbătă, într-un comunicat,că starea de sănătate a lui Hans Grugger este stabilă.

"Echipa medicală de la spitalul din Insbruck poate confirma căstarea lui Hans Grugger este stabilă şi că presiunea în cutiacraniană nu a crescut. Pentru moment, medicii nu pot face unpronostic. Hans Grugger rămâne în continuare în comă artificială",se arată într-un comunicat.

Schiorul austriac a suferit, de asemenea, leziuni la plămâni şifracturi la coaste.

Coborârea de la Kitzbuhel a fost câştigată, sâmbătă, de elveţianulDidier Cuche, care a fost urmat de americanul Bode Miller şifrancezul Adrien Theaux.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.