EVENIMENT: Pentru prima data, Cupa Balcanica Kendo are loc in România!

17 sep 2010 52 afişări Alte sporturi
EVENIMENT: Pentru prima data, Cupa Balcanica Kendo are loc in România! EVENIMENT: Pentru prima data, Cupa Balcanica Kendo are loc in România!

Bucuresti - 25-26 septembrie 2010, Clubul Roman de Kendo &Budokai, organizeaza pentru prima data in Romania, in perioada 25- 26 septembrie,in Sala Polivalenta, Cupa Balcanica Kendo (editiaIV).

La competie participa 140 sportivi - cel mai mare numar departicipanti inregistrat la o Cupa Balcanica de pana acum,din sasetari: Bulgaria, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania,Serbia.

Programul concursului este urmatorul:
25 Septembrie 2010 09:30-18:30 Competiţie - individual.
26 Septembrie 2010 09:30-17:00 Competiţie pe echipe.

Sunt invitate sa participle toate persoanele interesate deKendo sau de fenomenul sportiv in general. Intrarea estegratuita.

Este prima editie a Cupei Balcanice la care participa odelegatie oficiala a Federatiei Europene de Kendo.


Delegatie oficiala Federatia Europeana de Kendo (EKF)formata din:Alain DUCARME 7°dan - presedinte EKF, Lorenzo ZAGO 7°dan, MichelGUENTLEUR 7°dan, Daniel LABAS 6°dan, Jean Claude WOLFS 6°dan,Daniel DELEPIERE 6°dan

In traducere libera Kendo inseamna Calea Sabiei şi este o artamarţiala de origine japoneza, de lupta cu sabia; mai precis, KENDOeste arta scrimei japoneze(stilul de lupta al samurailor);arma delupta este sabia din bambus numita shinai.

Scopul practicarii Kendo este de: a forma mintea si corpul,acultiva un spirit viguros, a crede in respect si onoare, a actionain sinceritate, a urmari autodezvoltarea, a face un antrenamentcorect si strict, a lupta pentru progresarea in arta Kendo.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.