Tricolorul U21 care nici nu se gândeşte la oferta lui Gigi Becali sau la cea a Craiovei! Le-a închis uşa: "Nu vreau"

2 iul 2019 13583 afişări U21
Tricolorul U21 care nici nu se gândeşte la oferta lui Gigi Becali sau la cea a Craiovei! Le-a închis uşa: "Nu vreau"

Viitorul lui Andrei Ivan e incert. Atacantul revine la Krasnodar, dar nu-şi doreşte să rămână în Rusia şi speră că va prinde un nou transfer în străinătate. Atacantul refuză categoric o revenire în România!

Ivan abia a revenit de la EURO 2019 şi a recunoscut, în ultima sa intervenţie de la ProSport LIVE, că nu primeşte telefoane în vederea unui transfer! Atacantul nu-şi pierde speranţa, chiar dacă a închis uşa Ligii 1 Betano: "Sunt bucuros că sunt interesate cluburile de mine, dar nu vreau să revin în România momentan, nu am nimic cu Steaua (n.r. FCSB). Momentan plec la Krasnodar. Am contract încă trei ani, rămân acolo momentan. Sper să joc mai mult pentru ei, sper să prind minute mai multe şi să joc şi în Champions League", a spus internaţionalul român pentru DigiSport. 

 

"Momentan nu cred că o să plec în China sau Arabia, vreau să joc fotbal la cel mai înalt nivel. Dacă nu o să joc (n.r. la Krasnodar), o să plec la un alt club. Voiam să mai joc la Rapid Viena (n.r. unde a fost împrumutat sezonul trecut), dar nu s-au înţeles cu Krasnodar", a a adăugat Ivan. 

În sezonul precedent, Ivan a evoluat pentru Rapid Viena, sub formă de împrumut, dar austriecii nu i-au activat clauza de cumpărare, astfel că atacantul român este nevoit să se întoarcă la Krasnodar, club care l-a cumpărat în 2017 de la Craiova, pentru trei milioane de euro.

”Gigi a făcut o ofertă pentru Ivan. Nu ştiu ce va fi, dar vă pot spune că oferta nu a fost acceptată de Krasnodar. Dar uşa rămâne între-deschisă, se negociază”, a anunţat Mihai Stoica în urmă cu două luni. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.