Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, poze tari pe Instagram!

18 apr 2019 4658 afişări Sportbiz
Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, poze tari pe Instagram!
GALERIE (9 de imagini) VEZI GALERIA

Teodora Stoica, fiica directorului sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a revenit pe Instagram, după o pauză de şapte luni.

Fiica oficialului vicecampioanei României la fotbal a fost prezentă la nunta unor prieteni şi a adunat laude din partea urmăritorilor săi pe Instagram pentru felul în care a arătat.

Scandal monstru în club

În noiembrie 2017, Mihai Stoica şi fiica sa au fost implicaţi într-un eveniment neplăcut într-un club din Bucureşti. Scandalul ar fi izbucnit din senin la masa la care se afla Mihai Stoica. De aici a mai fost doar un singur pas până la o bătaie generală. Bodyguarzii clubului au intervenit, dar nu i-au putut calma pe cei de la masă. În luptă ar fi fost implicaţi toţi cei prezenţi la masă, care au avut ceva de împărţit cu alte persoane de la masa alăturată: "Au sărit MM şi Teodora şi se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute. MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club până au ieşit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele!"

Evenimentele s-au mutat în afara clubului, acolo unde cei implicaţi s-au bătut şi cu bodyguarzii: "MM urla în curte că «Vă omor pe toţi!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la faţă, se învineţise... Au fost scene şocante!".

GALERIE FOTO AICI

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.