Prima veste bună pentru Elena Udrea după mult timp. Decizia luată de judecători

18 dec 2018 23107 afişări Sportbiz
Prima veste bună pentru Elena Udrea după mult timp. Decizia luată de judecători

Arestată în Costa Rica împreună cu Alina Bica, Elena Udrea mai are mult până să iasă din închisoare, dar primeşte şi veşti bune după o perioadă în care necazurile s-au ţinut lanţ de ea. Astfel, fosta "Blondă de la Cotroceni" a scăpat, pentru moment, de sechestrul pe care ANAF voia să-l pună asupra averii sale.

Conform primelor informaţii, judecătorii ANAF au închis dosarul în care se cerea executarea silită a fostului ministru, ceea ce înseamnă că, cel puţin pentru perioada următoare, Udrea îşi va putea folosi averea aşa cum îşi doreşte. Vestea proastă? Judecătorii au îndemnat ANAF să deschidă un alt dosar, la o instanţă superioară de judecată, asta pentru că în cazul primului proces cererea de executare silită a fost depusă la instanţa nepotrivită.

Cu o zi înainte să fie reţinută în Costa Rica alături de Alina Bica, Elena Udrea era citată pe site-ul instanţei: „UDREA ELENA GABRIELA, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, este chemată în această instanţă, camera 301, în ziua de 05.11.2018, Completul C3 – civil şi executări, ora 09:00, in calitate de Intimată, în proces cu STATUL ROMÂN PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ în calitate de Petent, alte cereri privind executarea silită. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi”, se arăta în mesaj.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.