FOTO | România, 2018. Noul administrator al stadionului din Tg. Jiu ar fi obligat o femeie de serviciu să-l spele pe picioare şi să-i facă pedichiura! Prima reacţie

10 oct 2018 2020 afişări Sportbiz
FOTO | România, 2018. Noul administrator al stadionului din Tg. Jiu ar fi obligat o femeie de serviciu să-l spele pe picioare şi să-i facă pedichiura! Prima reacţie

Scandal monstru în Târgu Jiu. O fotografie apărută pe internet a provocat un val de indignare. Site-ul scandaldegorj.ro scrie că Marian Rotaru, un director din Primăria Tg. Jiu, a obligat-o pe una dintre femeile de serviciu să-l spele pe picioare şi să-i facă pedichiura. Oficialul a reacţionat la aceste acuze.

Potrivit sursei citate, directorul a obligat-o pe femeia de serviciu să-l spele pe picioare, să-i taie unghiile, dar şi să-l tundă, în biroul Primăriei. De astfel, pe birou se observă o sticluţă ce pare a fi de ojă, precum şi acetonă.

Rotaru a infirmat cele scrise şi a explicat cum ar fi stat, de fapt, situaţia. Directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu a motivat ipostaza în care a fost surprins prin faptul că suferise o luxaţie de gleznă, iar femeia de serviciu îi punea o faşă cu gheaţă la picior, scrie România TV.

Totodată, directorul din primăria Târgu Jiu spune că fotografia este din 2016. Marian Rotaru este noul administrator al stadionului din Târgu Jiu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.