Elena Udrea ar putea reveni în România. Motivul întoarcerii fostului ministru al Turismului

11 mar 2019 5742 afişări Sportbiz
Elena Udrea ar putea reveni în România. Motivul întoarcerii fostului ministru al Turismului

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, şi-ar pregăti revenirea în România din Costa Rica, acolo unde a fugit pentru a scăpa de legea din ţara natală. După ce autorităţile au renunţat la cererea de extrădare, Elena Udrea ar dori să revină în ţară alături de fiica sa Eva şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, pentru a-şi boteza copilul.

Potrivit cancan.ro, Elena Udrea şi tatăl iubitul său au amânat creştinarea fetiţei, în vârstă de şase luni, pentru că în Costa Rica nu există biserici ortodoxe: “Acum că Elena e din nou acasă ne dorim să venim în ţară ca să o botezăm pe Eva”, spunea Alexandrov pentru Click!

Astfel, fostul ministru ar putea reveni după multă vreme în România. În pus avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a obţinut paşaport pentru micuţa Eva: "Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri”, a declarat avocatul Elenei Udrea.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie 2018 de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, în cazul „Gala Bute”.

Pe 20 decembrie, Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a fost cel care a cerut eliberarea, iar mutarea i-a reuşit. Procurorul DNA prezent în sala de judecată, Marius Vartic, a fost de acord cu cererea avocatului şi a susţinut că suspendă executarea pedepsei până la soluţionarea contestaţiei în anulare precizând că nu credea că „va asista la un prohod al îngropării completului de 5”, susţine Libertatea.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.