Victor Becali, condamnat în Dosarul Transferurilor, rămâne în penitenciar

25 oct 2016 2950 afişări Special
Victor Becali, condamnat în Dosarul Transferurilor, rămâne în penitenciar

Victor Becali, condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare în dosarul transferurilor,care ceruse Judecătoriei Medgidia să fie eliberat condiţionat, rămâne în penitenciar, după ce instanţa i-a respins solicitarea.

Victor Becali rămâne în penitenciarul de la Poarta Albă după ce Judecătoria Medgidia a respins, marţi, solicitarea de eliberare condiţionată, dar decizia instanţei nu este definitivă.

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au respins, marţi, solicitarea de eliberare condiţionată depusă de avocaţii lui Victor Becali, condamnat în dosarul Transferurilor. Decizia de marţi a instanţei nu este definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Cererea de eliberare condiţionată a fost depusă în urmă cu o săptămână.

Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.