Unde se termină fotbalul şi începe mafia? Cine, cum şi de ce a adus arbitrii corupţi din Singapore la meciurile trucate ale Stelei

7 oct 2015 14100 afişări Special
Unde se termină fotbalul şi începe mafia? Cine, cum şi de ce a adus arbitrii corupţi din Singapore la meciurile trucate ale Stelei
GALERIE (14 de imagini) VEZI GALERIA

Wilson Raj Perumal (50 de ani) este un singaporez, aflat acum în închisoare în Ungaria, care a devenit faimos după ce a fost condamnat pentru trucare de meciuri. Perumal a recunoscut că a aranjat rezultatele a peste 450 de meciuri din întreaga lume la comanda unui anume Dan Tan, liderul unei reţele importante din Asia. În cartea sa biografică, „Kelong King”, el a povestit unul dintre modurile în care mafia pariurilor reuşeşte să convingă diverse asociaţii şi cluburi să trucheze meciuri. Principiul e simplu şi este acum cunoscut foarte bine de FIFA şi UEFA:

„Aranjorul contactează firme de marketing sportiv care apoi se adresează federaţiilor naţionale în privinţa drepturile de a organiza meciuri amicale. Companiile garantează cazarea şi cheltuielile de transport pentru jucători şi se ocupă de drepturile TV şi de marketing. Ei, de asemenea, asigură arbitri şi adversari care pot fi cu uşurinţă manipulaţi”

42.000 de euro pentru trucarea meciurilor Stelei

Tot din Singapore vine şi Rajendar Prasad Rai (42 de ani) care luni, 5 octombrie, a apărut în faţa tribunalului sub acuzaţia de trucare de meciuri. Procurorul Stacey Anne Fernandez susţine în rechizitoriu că Rejandar l-a instigat pe un anume Shree Manish Kalra Jeetender Kumar Kalra (22 de ani) să ofere 62.000 de euro unui arbitru asistent, Marjan Stojanchevski, şi altor doi cetăţeni macedoneni necunoscuţi pentru a truca rezultatele meciurilor Charleroi – Venlo 0-1 (11 ianuarie 2013), Steaua – Sturm Graz 3-3 (1 februarie 2013) şi Steaua – Dinamo Moscova 1-2 (3 februarie 2013). Potrivit presei macedonene, ceilalţi doi corupţi sunt centralul Igor Cvetkovski şi asistentul Alexander Angelov. Partidele Stelei ar fi fost trucate pentru un total de 42.000 de euro: 15.000 la meciul cu Dinamo, 27.000 la cel cu Sturm Graz.

Subiectul meciurilor Stelei trucate în Singapore a fost dezvăluit de ProSport în exclusivitate, luni seară. Jurnaliştii ProSport au pus mâna pe documente oficiale ale procuraturii din Singapore (detalii aici)

Singaporezul Rajendar Prasad Rai a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 300.000 de dolari

Cei trei arbitri macedoneni au mai arbitrat în februarie 2013 alte două meciuri ale Stelei antrenate de Reghecampf: cu Mlada (0-1) şi cu Jablonec (1-1). Ultimele două partide nu figurează în rechizitoriul procurorilor. Identitatea arbitrilor a fost ţinută în secret de organizatori la ora de disputare a partidelor. Comentatorii DigiSport nu au ştiut cine sunt cei trei arbitri

Fotbal Club Steaua Bucureşti regretă faptul că numele clubului a fost implicat, fără voie, într-un rechizitoriu legat de trucarea unor meciuri din 2013 şi neagă orice implicare în astfel de practici
Comunicat FCSB

Cazul investigat în Asia şi în care Steaua este, potrivit propriului comunicat, „o victimă colaterală” aminteşte de un altul, foarte cunoscut, petrecut în 2012. Atunci, partida amicală AZ Alkmaar – Werder Bremen, disputată tot în Antalya, a fost arbitrată de o brigadă din Bulgaria care a prelungit meciul cu 9 minute, timp în care a acordat un penalty şi o lovitură liberă controversate. Câteva zile mai târziu, aceiaşi arbitri au oficial la amicalul AZ Alkmaar - Wehen Wiesbaden (3-1), în care au acordat două penaltyuri dubioase. După meciuri, media de la Sofia a aflat că arbitrii folosiseră nume false: centralul Raiko Raichev era de fapt Luchezar Ionov, iar asistenţii Petar Tarulov şi Emil Mitev se dăduseră şi ei drept altcineva. Toţi trei arbitri erau de fapt suspendaţi pe viaţă de Federaţia bulgară după implicarea într-un scandal cu meciuri trucate din America de Sud şi, implicit, nu ar fi putut arbitra în Antalya.

Cine i-a adus pe aceşti arbitri corupţi la meciurile lui Alkmaar?

Ce fac macedonenii? Unul în Canada, altul în Germania, al treilea mai profesează

Jurnalişti germani şi olandezi plecaţi atunci pe urmele cazului au descoperit că partidele fuseseră organizate de agentul de meciuri Atalay Mutlu. Firele nu se opresc aici. „Arbitrii bulgari au fost aduşi de un alt coleg de-al meu”, a spus Mutlu. Colegul se numeşte Ilengiz Gurel şi este, de asemenea, agent de meciuri. Turco-olandez, Gurel lucrează ca reprezentant al agenţiei olandeze de turism Corendon. Contactat de ziariştii germani, agentul de meciuri a declarat, supărat: „Am vrut să-i fac un favor unui coleg care nu avea arbitri pentru câteva meciuri. A vrut nişte arbitri, a primit arbitri. Nu e treaba mea să verific dacă sunt impostori”. Gurel a dat câteva telefoane la Comisia de arbitri din Bulgaria şi i-a adus pe cei trei corupţi.

UEFA le recomandă arbitrilor să nu meargă în stagii de pregătire în Antalya. Corupţia este foarte mare acolo
Istvan Kovacs în iunie 2012

Din zecile de discuţii pe tema cantonamentelor din Antalya avute cu oameni de fotbal din România, de aducerea arbitrilor se ocupă organizatorii amicalelor. Cine i-a adus, atunci, pe arbitrii macedoneni la cele 4 meciuri ale Stelei şi la partida Charleroi – Venlo, de asemenea indicată ca fiind trucată?

Gazeta Sporturilor a scris în 2013 că partidele Stelei au fost organizate de Cristi Voicu, finul lui Laurenţiu Reghecampf şi omul care duce în Antalya zeci de echipe din România. Reacţia lui Voicu o puteţi citi mai jos, într-un interviu extins. Potrivit jurnaliştilor de la Bureau Sport Onderzoek, un show TV din Olanda, meciul Charleroi – Venlo a fost organizat de acelaşi agent de partide turco-olandez, Ilengiz Gurel, care îi adusese, în 2012, în Antalya şi pe bulgarii cu altă identitate.

Ilengiz Gurel şi Ruud Gullit, imagine de pe contul de Facebook al lui Cristi Voicu
 

Presa din Macedonia scrie că arbitrii Igor Cvetkovski, Alexander Angelov şi Marjan Stojanchevski au plecat în Turcia fără a înştiinţa Federaţia de la Skopje. În urma meciurilor arbitrate, ei au fost suspendaţi timp de două luni. Între timp, Cvetkovski a emigrat în Canada, unde este şeful arbitrilor unei ligi regionale, Angelov este în Germania, iar Stojanchevski continuă să arbitreze în Macedonia. Ultimul meci arbitrat: Sileks – Vardar 0-3, jucat duminică 4 octombrie.

De unde aduce Gurel aceşti arbitri şi ce legături are turco-olandezul cu fotbalul românesc? Citiţi interviul lui Cristi Voicu. Finul lui Laurenţiu Reghecampf şi, totodată, prietenul de familie al lui Teia Sponte (omul care apare mereu lângă George Becali) este patronul companiei MC Sports Travel SRL, lucrează de „cinci-şase ani” cu Gurel, însă nu-şi aduce aminte dacă agentul de meciuri care aduce arbitri corupţi a organizat şi meciurile Stelei cu Sturm Graz şi Dinamo Moscova. „Poate”, spune Voicu.  

 

Finul lui Reghe: M-a surprins cazul în sensul în care s-au făcut nişte descoperiri”

Cristi, îţi mai aduci aminte cine a organizat cantonamentul Stelei din 2013?
Ăăăă. Nu mai ţin minte exact. Ştiu că au fost două. Pe unul, l-am organizat eu, pe celălalt Antonis. Au fost două cantonamente. Nu mai ştiu exact.

În Gazetă, ai spus în 2013 că tu ai organizat turneul, dar arbitrii au fost aduşi de partenerii tăi...
Eu nu am treabă cu meciurile. Nu eu le organizez. Am văzut că aţi scris voi asta. Eu mă ocup doar de hoteluri. Meciurile sunt perfectate de agenţi de meci. Eu nu sunt agent de meci.

Cum sunt perfectate?
Cu semnătură, ambele echipe semnează un contract, agentul se semnează şi el. Eu nu am nicio treabă cu asta.

Mai ştii cine a fost agent de meciuri la partidele cu Sturm Graz şi Dinamo Moscova?
Păi, nu ştiu, pentru că de obicei există un agent de meci care răspunde de Steaua, de exemplu, şi există unul care răspunde de Sturm Graz. Contractul poate fi făcut de oricare dintre părţi. Uite, pe scurt: Steaua ajunge în cantonament, se ştie perioada, sunt vreo 4-5 agenţi care organizează meciuri şi ştiu că în perioada asta Steaua are nevoie de date. Iau datele de la antrenori şi le duc mai departe...Eu mă ocup de organizarea la hotel, transport, terenul de antrenament şi trimit datele de meci către agenţii de meci. Ei aleg. N-am treabă cu meciurile, n-am treabă cu arbitrii. Nu cunosc arbitri.

Ilengiz Gurel este unul dintre agenţii de meciuri?
Da, este unul dintre agenţii de meciuri. Da.

Este unul dintre cei cu care lucrezi?
Da.

Îl cunoşti de multă vreme?
De vreo 5-6 ani.

El a organizat vreunul dintre meciurile Stelei?
Nu mai ştiu exact. Oricum, poate să fie şi el implicat, dar nu ştiu cine a semnat contractul. Dar nu asta e important. Să ştiţi, pe arbitri nu-i cunoaştem personal nici eu, nici el. Dacă sunt ăştia cu mafia pariurilor, cu nu ştiu ce, ăştia (n.red. – arbitrii) sunt contactaţi direct. Ăştia pot ajunge la oricare din sutele de meciuri care se organizează în Antalya. Vin pe acolo...Nu zic că nu sunt corupţi, fiecare răspunde, dar ideea este...Îţi dau un exemplu: dacă ar fi un arbitru corupt în România, ar fi de vină Burleanu? Nu. N-are nicio treabă.

Singura nedumerire e de ce organizatorul i-a adus şi la următoarele 3 meciuri ale Stelei. Pe primul l-a făcut praf.
Eu nu mai ştiu cum a fost. Nici n-am fost la meci. Ştiu doar că la ăla cu Sturm Graz am fost sunat că a avut Szukala o problemă, nu era salvare acolo şi a trebuit să alerg la spital să aduc salvarea. Eu nu am văzut meciul ăla şi nu pot să spun dacă au fost probleme.

Au fost trei decizii.
Da. Îţi dai seama că...

 

„Arbitrii sunt trimişi de Taner. Sau Taher”

Da, dar au venit la alte trei meciuri. Cineva îi ştia şi i-a mai chemat.
Nu, ideea este că... Există un fel de organizaţie care trimite arbitri. Deci stabileşte cu echipele şi îl sună pe Taner sau Taher. Ştiu că ăla trimite brigăzile de arbitri. Ăla face delegările. Acum, că s-a făcut intenţionat sau nu, nu e treaba mea.

Cum l-ai cunoscut pe Gurel? Jurnaliştii olandezi spun că este un personaj interesant.
Din punctul meu de vedere, a avut o ascensiune foarte mare. Aşa am şi decis să lucrez cu el. Este reprezentantul unei agenţii foarte mari de turism olandeze. Au vreo 11 avioane ale lor. Correndo se numeşte. Aduc turişti europeni în Antalya. După părerea mea, o să ajungă cea mai mare agenţie. Aduce anual 200 de echipe în Antalya.

E şi un meci cu o echipă din Olanda indicat ca fiind trucat. Charleroi – Venlo.
Nu, eu nu cred...

Au fost aceiaşi arbitri ca la Steaua.
În Antalya?

Da, înainte de meciurile Stelei. Aceiaşi arbitri, aceiaşi corupători din Singapore, din nou Gurel.
Mmmda.


Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei la meciul cu Dinamo Moscova

Mihai Stoica, Bogdan Mara, Laurenţiu Reghecampf, Adi Popa şi Paul Pârvulescu, pe banca Stelei la amicalul cu Dinamo Kiev

Fază din amicalul Steaua - Dinamo Moscova

După meciul cu arbitrii bulgari, Gurel a anunţat jandarmeria. A vrut să nu mai vină reporterii caselor de pariuri cu laptopuri în tribună. Nu ştia care e treaba cu pariurile. Atunci a aflat. Ăia transmit pentru casele de pariuri, e o chestie legală. Noi am încercat să oprim asta, că dacă nu mai vin ăştia, nu mai sunt meciurile la pariuri. Nu mai apar discuţiile astea
Cristi Voicu

 

Ciudat. De ce se întâmplă lucrurile astea la meciurile lui Gurel?
Da, bine...(încurcat). Corupţia e la arbitri, nu la cel care organizează.

Te-a surprins ştirea că două meciuri au fost trucate?
Mmmm...Oarecum. M-a surprins în sensul că, na, s-au făcut nişte descoperiri. Acum, nu sunt judecător să spun dacă a fost ceva sau nu. Nu e treaba mea. Probabil că subiecte de asta vor tot apărea pentru că nu ştiu dacă ăştia o să se potolească cu pariurile.

I-ai mai văzut pe arbitri macedoneni de la meciurile Stelei şi la alte partide, în alţi ani?
Dacă nici nu mai ţin minte cum arătau...La Dinamo Moscova, am văzut o singură repriză. Am 7-8 echipe. Mă duc o repriză într-un loc, pe mine mă interesează să fie echipele mulţumite pe partea de organizare.

 

 

„Nu e treaba mea că în Antalya e corupţie”

Te simţi în regulă că lucrezi în Antalya, o zonă cunoscută ca raiul aranjorilor de meciuri la pariuri? UEFA şi FIFA au avertizat cluburile în privinţa Antalyei.
Ok, ce legătură am eu?

Lucrezi într-o zonă foarte expusă corupţiei.
Ok, dar Antalya este cea mai căutată zonă de multe echipe de la noi. E avantajos raportul calitate-preţ. În Spania, mă costă de două ori mai mult. Acum, că acolo e corupţie, nu e treaba mea. Sunt organe abilitate.

Când ai fost prima oară în Antalya?
În 2008. 2009. Am avut o echipă de fotbal în Pantelimon şi am dus-o în pregătire în Antalya.

Erau meciurile din liga a treia la pariuri atunci?
(Râde) Nu. Nu erau pe vremea aia. Habar n-am. Am mers în Antalya şi am cunoscut câţiva agenţi de acolo. Apoi, am desfiinţat echipa care era susţinută de primărie. Tata a pierdut alegerile şi am desfiinţat-o. M-au căutat oameni de fotbal şi mi-au zis: „Hai să facem o afacere! La câţi oameni de fotbal cunoşti, ducem echipe în cantonament”. Aşa am început.

Cunoşteai mulţi oameni din fotbalul românesc?
Dacă aveam echipă în liga a treia, îţi dai seama. Mergeam cam peste tot, la Târlungeni... Încet, încet, am cunoscut oameni. Mi-am făcut relaţii.

Crezi că echipele din România ar trebui să se protejeze mai mult?
În ultimii doi ani, cel puţin echipele care joacă în cupele europene au anunţat la federaţie meciurile pe care le aveau. Se lua legătura cu federaţia turcă, iar delegările de arbitri erau şi cu acordul lor. În ultimii ani, au sesizat că există probleme şi au luat măsuri. În Austria, nu ai cum să faci aşa ceva. Ştiu că au fost discuţii şi în 2012, că a bătut Chiajna pe Steaua. M-a sunat cineva şi mi-a spus: „Bă, la 4-1 era cotă 280 în Asia!”. I-am zis: „Bă, frate, o fi, nu mă pricep la asta. Nu sunt cu pariurile, n-am pariat”. Dar gândeşte-te logic. Ce ar însemna să aranjezi un meci între două echipe? Ar trebui să ştie şi conducerea, şi jucătorii.

Cristi Voicu şi Teia Sponte. Omul care stă mereu lângă George Becali este prieten de familie şi cu soţii Reghecampf

Stângaciu şi Dan Petrescu, pe marginea terenului la amicalul cu Steaua, indicat de procurorii singaporezi ca fiind trucat la pariuri

Dan Petrescu, pe marginea terenului şi la amicalul Steaua - Sturm Graz, considerat trucat de procurori

 

Câţiva.
La un moment dat, lucrurile astea se vor afla. Te cerţi cu un jucător sau cu un antrenor, îl dai afară şi după aia spune.

Nu poate spune asta pentru că nu l-ar mai lua nimeni, nicăieri. Uite cazul Postolache. A vorbit despre un meci din Antalya şi nu mai joacă fotbal de 3 ani.
Da. Nu ştiu. Sunt de acord că în Antalya e un teritoriu ciudat, dar...

 

„Steaua a plătit 500 de euro arbitrilor”

Ţi-a propus sau ţi-a sugerat vreodată cineva în Antalya să intermediezi un meci trucat?
Nu. Nu pe mine trebuie să mă contacteze. Nu eu deleg arbitri. Dacă vrei, îţi arăt cum fac contractul cu Steaua.

Poţi?
Da. Dar acum toate contractele mele sunt la ANAF, am avut un control. Mai durează vreo săptămână până le iau. Au vrut să vadă ceva. Eu apar în contracte cu Clujul, cu Petrolul, cu toţi care au avut probleme.

Steaua şi-a plătit cantonamentele din Antalya?
Ăăăăăăă. Da. La unul n-au plătit că am luat banii de la Digi. 60.000 de euro. Nu mai ştiu exact care.

Contractul a fost făcut în trei?
Da, eu am făcut contract cu Digi pentru drepturile TV. Au jucat şase meciuri şi mi-au dat 10.000 pe meci, iar cu Steaua a fost contract gratis pentru hotel şi cantonament.

Ăsta e singurul caz în care n-a plătit?
Ăăăă...Au mai fost, dar...în ultimii ani, nu mai plătesc televiziunile sumele astea.

Gurel a fost implicat într-un scandal cu un arbitru bulgar.
Nu a fost implicat el. E exact ca acum. El este jumătate olandez, jumătate turc, a fost un meci al unei echipe olandeze...

Arbitrul avea paşaport fals şi era suspendat pe viaţă în Bulgaria.
Mda. Îţi garantez că nu avea de unde să ştie.

Citeşte continuarea mai jos.Arbitrii bulgari conduc pe teren jucătorii de la AZ Alkmaar şi Werder Bremen. Cei trei nu erau cine pretindeauDouă dintre acuzele aduse de procurori în cazul de corupţie din Singapore

 

Oamenii ăştia nu se asigură că în spatele arbitrilor se pot ascunde nişte infractori?
Hai să-ţi spun o poveste să vezi cum funcţionează arbitrii în Antalya. În 2012, am avut un cantonament cu Steaua lui Ilie Stan. Juca ultimul meci cu Debrecen. Totul a fost ok până atunci, până la jocul cu Debrecen, organizat tot de Gurel împreună cu un agent de meciuri din Ungaria. Perfectaseră tot, îl sunaseră pe Taher sau Taner, acolo e problema, şi au ajuns nişte arbitri amatori de la liga a treia sau a patra care au venit cu 10 secunde înainte de start. S-a întârziat meciul. A trebuit să vorbim cu Digi să mai bage reclame, ceva, că veneau de la alt meci. Au venit plini de noroi că arbitraseră pe nu ştiu unde. Nu cunoştea arbitrii. Gurel stătea pe afară şi suna să afle unde sunt, că începea meciul. Nu ai cum să ştii identitatea că sunt zeci, sute de meciuri zilnic.

Crezi că Steaua ar trebui să aibă mai multă grijă de imaginea ei şi să nu accepte orice arbitri? Numele Stelei apare acum în procesul din Singapore.
Da, dar nu cred că depinde de ei. Şi un arbitru FIFA poate fi corupt. Poate controla Steaua asta?

Nu, dar dacă iei arbitri amatori, riscul e mai mare.
În cazul Stelei, ai dreptate. Îşi poate permite să plătească 1.000-1.500 de euro la un meci. Dar cluburile mici se tocmesc şi pentru câţiva euro. Eu am făcut o ofertă la Voinţa Sibiu, în 2012, şi ei au negociat pentru câţiva euro. Pentru ei, era important ca arbitrajul să coste doar 100 de euro. De obicei, eu pun 500 de euro de echipă. Adică, 1.000 de euro pentru toţi arbitri. Dar vin unii şi pentru 150 de euro.

Ai pariat vreodată?
Nu, n-am pasiunea asta. Sau viciu.

Te-ar suprinde dacă ai afla că Steaua e implicată?
Da, m-ar surprinde. Am stat să mă gândesc cum poţi să aranjezi să fie scor corect? Trebuie să ştie toată lumea. Asta mi se pare inconştienţă.

În România, jucătorii sunt neplătiţi într-un procent uriaş.
Da, dar ar trebui să vorbească jucătorii între ei. Hotelurile sunt cu securitate, nu ai cum să intri. Distanţele sunt mari. Trebuie să anunţi la manager.

Cunoşti conducători din fotbalul românesc care pariază?
(O secundă de pauză) Nu. Nu, pentru că nu ştiu...Nu am pasiunea asta. Nu stau pe la case de pariuri şi nu...chiar nu ştiu.

Dar jucătorii crezi că pariază?
Asta cu siguranţă. (Râde) Dar acum nu ştiu dacă pariază şi fac şi ceva. Poate pariază pe alte meciuri.
 

Interviul lui Cristi Voicu oferă o nouă dimensiunea cazului instrumentat de procurorii din Singapore. Practic, e foarte probabil ca toate cele 3 meciuri indicate ca fiind trucate să fi fost organizate de Ilengiz Gurel. Agentul de meciuri şi în acelaşi timp agentul de turism are o putere mare în Antalya, unde aduce 200 de echipe pe sezon. Coincidenţă sau nu, Gurel este responsabil pentru procurarea celor două brigăzi dubioase, prin intermediul unui misterios domn ”Taner sau Taher”. Bulgarii din 2012 erau suspendaţi pe viaţă pentru trucare de meciuri, macedonenii de la partidele Stelei şi de la Charleroi – Venlo au primit, susţin procurorii singaporezi, 62.000 de euro pentru a se asigura că în jocuri se dau peste 2,5 goluri.

Citeşte mai jos continuarea articolului.

Clubul Steaua neagă implicarea în trucarea jocurilor, dar Marius Postolache are o precizare interesantă: „Eşti pe mână cu arbitrii dacă ţi-au greşit la un meci şi îi accepţi şi la partidele următoare”. Macedonenii aduşi de Gurel să arbitreze meciul lui Reghecampf, naşul partenerului său de afaceri, au făcut praf partida Stelei cu Sturm Graz, dar cu toate astea au mai arbitrat şi alte 3 meciuri de-ale campioanei României.

Postolache cunoaşte bine Antalya. E locul în care, practic, s-a lăsat de fotbal. În februarie 2012, imediat după pauza meciului amical Voinţa Sibiu – Cracovia Krakow, a ieşit de pe teren sub formă de protest pentru că fusese informat de colegii săi că partida trebuie să se termine cu scorul de 3-0 pentru polonezi. Când el a ieşit din teren, scorul era încă 0-0. S-a terminat 3-0. Postolache a vorbit pentru ProSport despre meciul trucat şi de atunci nu a mai prins un contract nici măcar la liga a treia.

Cazul meciurilor Stelei trucate în Asia este departe de a fi încheiat. Autorităţile din România sunt datoare să-i întrebe pe procurorii din Singapore dacă există dovezi în privinţa implicării cuiva din clubul Steaua.

Marţi seară, în timp ce documentau acest articol, jurnaliştii ProSport au găsit o poză de-a lui Ilengiz Gurel pe site-ul echipei germane Eintracht Trier. Ilengiz Gurel este, potrivit informaţiilor oferite de nemţi, coordonatorul de cantonamente al clubului turc Trabzonspor. Coincidenţa face ca, în 2014, Alexandru Bourceanu să se transfere de la Steaua la Trabzonspor. Ca şi Voicu, partenerul lui Gurel, Bourceanu este fin de-ai lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul cu soţie impresar de jucători.

Ilengiz Gurel, primul din stânga, apare în această fotografie de pe site-ul clubului german Eintracht Trier

Subiectul meciurilor Stelei trucate în Singapore a fost dezvăluit de ProSport în exclusivitate, luni seară. Jurnaliştii ProSport au pus mâna pe documente oficiale ale procuraturii din Singapore (detalii aici)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.