Prima reacţie a Ioanei Bran după plecarea de la MTS. Cum şi-a descris în zece cuvinte mandatul de zece luni

20 nov 2018 24510 afişări Special
Prima reacţie a Ioanei Bran după plecarea de la MTS. Cum şi-a descris în zece cuvinte mandatul de zece luni

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a postat un mesaj pe pagina de Facebook a MTS la încheierea mandatului. Constantin-Bogdan Matei este acum cel care conduce sportul românesc.

Ioana Bran a fost remaniată, luni după-amiază, din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, locul său fiind luat de Bogdan Constantin Matei (38 de ani), fost fotbalist şi, în prezent, senator de Vâlcea din partea Partidului Social Democrat.  

"A fost o perioadă frumoasă, intensă şi extrem de solicitantă", au fost primele cuvinte ale Ioanei Bran, după ce şi-a încheiat mandatul în fruntea MTS. Ea a continuat: "Am fost la conducerea MTS timp de aproape 10 luni. Am fost în mijlocul a două lumi interesante. Am avut un contact strâns cu tineretul din România şi cu problemele şi activităţile tinerilor, pe care am încercat să-i sprijin mereu şi să le fiu aproape, pentru că fac parte din mijlocul lor.

Am fost cucerită şi de lumea sportului, am trăit pe viu emoţiile unor mari competiţii, am asistat la bucuria învingătorilor şi am îmbrăţişat sportivi în lacrimi. Am cunoscut îndeaproape frumuseţea sportului, am cunoscut mari campioni şi antrenori şi am încercat mereu să-i înţeleg şi să le fiu aproape".

Ioana Bran s-a lăudat şi cu realizările ei în cele zece luni petrecute la MTS: "Am făcut un bilanţ al activităţii mele, l-am prezentat de curând public şi n-aş vrea să revin acum asupra acestuia. Este printre marile mele mulţumiri şi sunt mândră că ministerul pe care îl părăsesc este cel mai avansat în ceea ce priveşte procesul de descentralizare, una dintre priorităţile programului nostru de guvernare şi, totodată, cea mai mare reformă a acestui minister".

Ea s-a plâns că a fost înlocuită politic. "Înlocuirea mea este o decizie politică a partidului de guvernământ din care fac parte şi îmi voi desfăşura mai departe activitatea în banca de la Palatul Parlamentului, pentru a îmi continua mandatul de deputat PSD... Mă bucur că las ceva în urma mea, sunt mândră că alături de colegii mei am construit planuri şi proiecte solide, că am luat măsuri care au îmbunătăţit viaţa tinerilor şi sportivilor din România. Sper că ce am început bine să fie continuat de cel care îmi va prelua mandatul, sper ca ambiţiosul proiect EURO 2020 să fie dus cu succes la bun sfârşit", a încheiat aceasta.

Citeşte şi: Gafa antologică făcută de noul ministru al Tineretului şi Sportului! S-a făcut de râs încă din prima zi de mandat

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.