Mesajul premierului Viorica Dăncilă, la 18 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001: ”Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm”

11 sep 2019 131 afişări Special
Mesajul premierului Viorica Dăncilă, la 18 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001: ”Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm”

Premierul Viorica Dăncilă şi-a exprimat solidaritatea faţă de poporul american cu ocazia comemorării victimelor tragediei din 11 septembrie 2001 şi susţine că „avem cu toţii datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism”.

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare, dorind ”linişte, alinare şi putere” tuturor celor care au pierdut pe cineva drag din viaţa lor în cumplitele atentate din 11 septembrie 2001.

Astăzi se împlinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, oribila tragedie care a luat mii de vieţi şi care a zdruncinat o lume întreagă. Sunt astăzi tineri care privesc chipurile părinţilor doar în poze, sunt fraţi şi mame îndurerate, sunt suflete sfâşiate de dor şi greutate. Le doresc linişte, alinare şi putere tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în astfel de nenorociri”, a scris premierul Viorica Dăncilă pe pagina sa de socializare.

Viorica Dăncilă: ”Avem cu toţii datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism”

Cumplita tragedie din 2001 nu trebuie uitată niciodată, scrie premierul Viorica Dăncilă pe contul său de socializare, iar lupta împotriva terorismului este o ”datorie” pe care o ”avem cu toţii”.

Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm, aşa cum nu avem voie să închidem ochii în faţa violenţei extreme, a actelor criminale, a celei mai josnice forme de laşitate. Avem cu toţii datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism, de a ne continua eforturile şi a ne întări sprijinul pentru instaurarea păcii şi a stabilităţii durabile la nivel mondial”, a mai scris Viorica Dăncilă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.