Gheorghe Dincă avea cel puţin un complice. De frică, au ars telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceşanu!

8 aug 2019 6347 afişări Special
Gheorghe Dincă avea cel puţin un complice. De frică, au ars telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceşanu!

Ancheta de la Caracal se complică pe zi ce trece. Avocatul familiei Luizei, tânăra dispărută în aprilie, a dezvăluit că Gheorghe Dincă a avut cel puţin un complice. Potrivit Antena 3, avocatul Tonel Pop a declarat că familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane după dispariţia fetei, care au spus că adolescenta a plecat peste hotare.

„Din mărturiile date, au fost două persoane cu două voci total diferite. O persoană mai tânără, undeva pe la 30 de ani şi cea de-a doua persoană cu o voce mai guturală a unei persoane de peste 60 de ani. Gheorghe Dincă recunoaşte acest al doilea telefon, însă rămâne în aer prima persoană”, a dezvăluit Pop.

Gheorghe Dincă avea cel puţin un complice

Avocatul a pus accent şi pe faptul că apelurile au fost efectuate în zile diferite, de pe cartele SIM distincte. O altă informaţie inedită din anchetă este că telefonul de pe care Alexandra Măceşanu a sunat la 112 a fost ars de Dincă.

„Acel telefon nu face parte din cele trei telefoane care au fost expertizate, în sensul că s-a clonat, s-a copiat tot ce este în ele, urmând ca de joi să fie deschise pentru a fi vizionate. În acele telefoane nu se regăseşte telefonul de pe care a sunat Alexandra. Dincă a declarat că acel telefon este ars”, a spus Pop.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.