EXCLUSIV | Două etape până la finala Cupei Intercartiere Falemi Nana. Fostul mijlocaş din Ghencea, despre ce le-a pregătit participanţilor şi etapa cu cei mai mulţi participanţi: ”Au fost foarte multe echipe, am avut activitate”

14 iun 2018 948 afişări Special
EXCLUSIV | Două etape până la finala Cupei Intercartiere Falemi Nana. Fostul mijlocaş din Ghencea, despre ce le-a pregătit participanţilor şi etapa cu cei mai mulţi participanţi: ”Au fost foarte multe echipe, am avut activitate”

Fostul mijlocaş defensiv al roş-albaştrilor, Nana Falemi, a stat de vorbă cu ProSport despre evenimentul care îi poartă numele, Cupa Intercartiere Falemi Nana. Competiţia destinată simpatizanţilor sportului rege pune la bătaie premii de mii de eruo şi distrează participanţii cu concursuri individuale, precum şuturile în bara transversală sau ţinutul mingii pe cap, iar norocoşii câştigători pot pleca acasă cu diverse premii.

Ajuns la 44 de ani, fostul internaţional camerunez este de părere că finala din sezonul acesta va fi mult mai interactivă decât cele din precedentele două ediţii, şi spune că a pregătit tot ce trebuie pentru ca participanţii să se simtă fotbalişti.

”Finala cred că o să fie mult mai interactivă dat fiind faptul că am acumulat experienţă. Partenerii mei au acumulat şi ei experienţă lucrând împreună. Organizez finala împreună cu Primăria Sectorului 6 şi cu Centrul Cultural European al Sectorului 6, avem deja o experienţă împreună, şi cred că o să iasă o finală mai bună decât cele două pe care le-am avut până acum.

Am pregătit lucruri surpriză pentru participanţi, spectacole, concursuri cu premii din partea sponsorilor, şi un set-up în condiţii bune, astfel încât cei care participă să se simtă fotbalişti”, a spus Falemi pentru ProSport.

Patru din cele şase etape preliminare ale competiţiei au avut loc în parcul Crângaşi, Colegiul Teoretic ”Grigore Moisil”, Şcoala Constantin Brâncuşi şi parcul Tineretului, iar Falemi spune că ultima i-a plăcut cel mai mult, dat fiind faptul că au participat în jur de 30 de echipe, lucru care i-a dat activitate dublului campion al României.

”Cel mai mult mi-a plăcut la Tineretului, la Moisil şi la Crângaşi, dar cel mai mult la Tineretului. Au fost foarte multe echipe, am avut activitate, concursurile au ieşit bine. A fost o zi de senzaţie. Uşor, uşor, construim pe genul acesta. Acum am învăţat să-mi aleg mai bine locaţiile şi pe viitor am de gând mai diferit locaţiile, astfel încât să putem face spectacol şi să alegem zonele care sunt pieţe bune pentru Cupa Intercartiere”, a mai spus Nana Falemi.
 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.