EXCLUSIV | Cum se simţea Ilie Balaci cu o lună înainte de tragedie: "Atunci am vorbit cu el". Dezvăluirile făcute în ziua înmormântării

23 oct 2018 6238 afişări Special
EXCLUSIV | Cum se simţea Ilie Balaci cu o lună înainte de tragedie: "Atunci am vorbit cu el". Dezvăluirile făcute în ziua înmormântării

Ilie Bărbulescu, câştigător al Cupei Campionilor Europeni, la Sevilla în 1986, face parte din cortegiul funerar care îl conduce pe ultimul drum pe Ilie Balaci, decedat a vârsta de 62 de ani. 

Fostul fotbalist de la FC Argeş şi Steaua a vorbit despre starea de spirit a lui Balaci cu o lună înainte de a deceda: "Sunt la Craiova, chiar acum am plecat spre cimitir. Ce să vă spun!? E atmosferă de înmormântare. E păcat, a fost un mare fotbalist. Acum o lună şi ceva am vorbit cu el. Era vioi, vorbeam despre viitor, ei erau cu Craiova Maxima, noi cu Steaua, ne mai vedeam. Nu-mi vine să cred. Era zâmbitor, pus pe glume. Şi acum am venit să-l ducem pe ultimul drum.

Unde ne întâlneam era pus pe şotii, era zâmbitor. Nu mi-a venit să cred. Am crezut că e o farsă, pentru că înainte de meciul cu FCSB au mai făcut ăştia glume cum se mai făceau. După ce am dat un telefon, mai mulţi mi-au spus că... Aşa a fost să fie", a declarat Bărbulescu la ProSport LIVE.

Bărbulescu a făcut şi un rezumat al zilei de marţi de la Craiova: "L-am avut şi ca adversar, după am fost împreună la naţională. Era tot timpul cu zâmbetul pe buze. Şi când dribla, Minunea Blondă tot zâmbitoare era. El a fost iubit şi este iubit în continuare. Aici, la biserică, unde s-a ţinut ultima slujbă, au venit mulţi oameni pentru el. Cum a fost şi cu nea Gicu Dobrin, Marcel Răducanu, lumea i-a iubit. Am văzut şi copii care i-au strigat numele lui Balaci. E ceva deosebit", a adăugat fostul fotbalist la ProSport LIVE.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.