Descoperire şocantă în laptopul lui Gheorghe Dincă! Filmuleţele pe care criminalul din Caracal le ascundea i-au lăsat interzişi pe anchetatori

7 aug 2019 176382 afişări Special
Descoperire şocantă în laptopul lui Gheorghe Dincă! Filmuleţele pe care criminalul din Caracal le ascundea i-au lăsat interzişi pe anchetatori
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Percheziţiile continuă la casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal! Din locuinţa bărbatului de 66 de ani, anchetatorii au ridicat trei telefoane, laptop şi aparatură foto. 

Descoperire şocantă în laptopul lui Gheorghe Dincă! 

Conform România Tv, în laptopul lui Dincă, criminaliştii au descoperit filmuleţe şocante, cu minori care întreţin relaţii sexuale. Gheorghe Dincă ar putea fi acuzat acum şi de pornografie infantilă.

În plus, anchetatorii au găsit un telefon şi un sac cu oase şi cenuşă, lângă Caracal, în locul indicat chiar de Gheorghe Dincă. În acest moment, nu se ştie dacă aparţine Luizei Melencu sau altei victime.

„S-a găsit un nou telefon. Nu ştim dacă este al Luizei, al lui sau al altei victime, pentru că nu l-am văzut. E o strategie a lui şi a celor care îl învaţă pentru a închide dosarul. S-a găsit un nou sac şi gata, sunt două victime, se închide totul. Nu mai avem plângeri, nu mai avem alte victime.

El are o strategie, când să zică, ce să zică. Se vede că e o strategie foarte fină juridică, pentru a nu-l incrimina sau pentru a nu-l incrimina prea mult. El vrea să scape de acuzaţia de viol, spunând că nu s-au înţeles la bani sau că l-au lăsat să creadă că sunt prostituate, şi de acuzaţia de tranşare, de cruzime, de tot”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.