O să zâmbeşti când o să-ţi dai seama. Ce apare în fotografia unei domnişoare i-a şocat pe prietenii acesteia

17 oct 2014 5001 afişări Sport Life
O să zâmbeşti când o să-ţi dai seama. Ce apare în fotografia unei domnişoare i-a şocat pe prietenii acesteia

Mulţi au considerat că este o minune atunci când imaginea lui Iisus Hristos apărea în diferite locuri, sub diferite forme. Dar acest lucru se întâmplă şi în lumea fotbalului.

Este şi cazul lui Messi, cel a cărui imaginea este peste tot. Bine, nu chiar peste tot, dar poate apărea în cele mai ciudate momente. I s-a întâmplat şi unei tinere, care într-o zi a vrut să facă o poză simplă pentru Instagram, dar rezultatul a fost surprinzătoare. Umbra siluetei fete arăta aproape la fel ca profilul lui Lionel Messi, lucru sesizat şi de prietenii domnişoarei. 

 
Loading

It's always sunny in California

View on Instagram

Cazul acesta nu este singular. I s-a întâmplat şi unui britanic, care în timpul Campionatului Mondial a vrut să îşi prăjească un ou, iar forma acestuia i-a adus mai multă amărăciune. Asta pentru că forma pe care oul o avea semăna foarte mult cu selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, cel care nu a reuşit să treacă de faza grupelor cu echipa naţională. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.