O nouă ipoteză privind dispariţia Elodiei ar putea schimba totul! Ce informaţii au apărut

25 iul 2019 45660 afişări Sport Life
O nouă ipoteză privind dispariţia Elodiei ar putea schimba totul! Ce informaţii au apărut
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Deşi au trecut 12 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, noi informaţii despre acest caz continuă să iasă la suprafaţă.

La mai bine de un deceniu de la dispariţia fără urmă a Elodiei Ghinescu, teoriile privind acest subiect nu au încetat să iasă la iveală, chiar dacă principalul suspect, Cristian Cioacă, a fost condamnat la închisoare pentru omor.

Potrivit Gândul, de data aceasta un verişor al lui Cioacă vine cu noi presupuneri referitoare la dispariţia avocatei din Braşov.

Individul, fost angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), crede că Elodia este în viaţă şi trăieşte peste hotare, cu altă identitate.

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecţie a martorilor sau, pur şi simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa”, a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut pe 29 august 2007, iar cazul a fost intens mediatizat şi dezbătut la numeroase televiziuni. În 2013, după o anchetă îndelungată, poliţistul Cristian Cioacă, soţul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de ani de închisoare pentru omor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.