Fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, dezvăluiri tulburătoare: “Mi-am dorit să nu mai trăiesc!”

5 sep 2019 57628 afişări Sport Life
Fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, dezvăluiri tulburătoare: “Mi-am dorit să nu mai trăiesc!”
GALERIE (25 de imagini) VEZI GALERIA

Iasmina, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, mărturiseşte că a vrut să se sinucidă într-o perioadă foarte grea a vieţii ei, când era în depresie. Blonda a vorbit deschis despre problemele prin care a trecut.

Cristian Daminuţă s-a despărţit de Iasmina Halas, iar fosta soţie a jucătorului trecut pe la Inter şi AC Milan şi-a găsit acum fericirea în braţele altui bărbat. Blonda recunoaşte însă că a fost la un pas să clacheze, inclusiv în perioada când se afla în căsnicia cu Daminuţă.

Fosta soţie a fotbalistului a vrut să se sinucidă: “Părinţii m-au ridicat!”

Invitată la emisiunea “Star Matinal”, Iasmina Halas a povestit calvarul prin care a treecut. Totul a plecat de la faptul că a fost răsfăţată şi s-a consumat prea mult pentru lucruri minore, care au dus-o într-o depresie cruntă. De acolo până la gânduri suicidale a mai fost un singur pas. Salvarea a venit de la părinţii ei, care au sprijinit-o în momentele în care amicele de conjunctură au lăsat-o cu ochii în soare.

N-am linişte aici. M-am plictisit şi în Timişoara, şi în Bucureşti. Nu-mi mai găsesc locul. (...) Peste perioada aceea am trecut. Toţi avem o perioadă mai grea, în care nu ne dorim să mai trăim. Până la 24 de ani chiar am trecut prin multe chestii, dar problema este şi că sunt foarte răsfăţată. Pun totul la suflet. Dar am trecut peste etapa aceasta. I-am avut alături pe părinţii mei, pentru că persoanele care erau non-stop lângă mine, prietenele mele bune, în momentul în care aveam cea mai mare nevoie, s-au împrăştiat.

CUM ARATĂ IASMINA HALAS ACUM? VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Părinţii mei ştiu absolut tot ce fac, nu am nevoie de prieteni, dar în perioada aia, de un mesaj aveam nevoie. Părinţii meu m-au ridicat şi în momentul de faţă când simt că am un moment mai prost.(...) Am fost şi la psiholog, şi la psihiatru, şi la psihoterapeut, şi la preot. În perioada depreseiei luam pastile şi dormeam foarte mult, luam un tratament prescris de medic. Aveam momente când nu voiam să îmi trag nici draperiile. Şi când eram căsătorită aveam momentele astea. Am găsit pe cineva mai de aproape. Este român. Nu mă interesează contul, eu am contul meu. Merge cu ceva ce trebuie... Nu pot să vă dau prea multe detalii. Îl facem cunoscut. Nu este persoană publică încă. Dacă este cuminte...", a declarat Iasmina Daminuţă la Antena Stars.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.