Sunteţi în căutatea unei activităţi fascinante pentru copii pe timpul verii? Vacanţa urbană de la Stejarii Country Club poate fi soluţia! Sporturi precum tenis, înot, fotbal se îmbină perfect cu dans şi teatru

31 iul 2019 1119 afişări Sport Life
Sunteţi în căutatea unei activităţi fascinante pentru copii pe timpul verii? Vacanţa urbană de la Stejarii Country Club poate fi soluţia! Sporturi precum tenis, înot, fotbal se îmbină perfect cu dans şi teatru
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Stejarii Country Club desfăşoară în prezent ediţia 2019 a Summer Camp, un program adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, care se desfăşoară pe parcursul a 10 săptămâni. Acesta include o varietate largă de activităţi sportive outdoor. Copiii se pot bucura de aerul curat din Pădurea Băneasa, dar şi de ateliere creative şi excursii.

Gazdele au gândit un program complex pentru copii, astfel încât să se distreze, dar să şi înveţe, să deprindă noi abilităţi sportive şi artistice.

Tabăra urbană se desfăşoară de luni până vineri, între 8:30 si 17:00, până la data de 30 august 2019. În tot acest timp, copiii sunt în permanenţă atent supravegheaţi de către personal specializat. De asemenea, au şansa de a descoperi tainele fiecărui sport alături de instructorii profesionişti Stejarii Country Club.

,,Ne dorim ca Summer Camp-ul de la Stejarii Country Club să fie o experienţă recreativă şi educativă pe care copiii o pot avea în vacanţa de vară. Prin activităţile sportive şi atelierele de creaţie dorim să aducem un plus în educaţia micuţilor, multă distracţie şi bucurie împărtăşită cu copii de toate naţionalităţile”, a susţinut Alin Ienac, manager sportiv al Stejarii Country Club.

În cadrul Summer Camp, copiii au parte de un mix echilibrat între activităţi sportive (tenis, înot, arte marţiale, jocuri de agilitate, padel şi fotbal) şi activităţi recreative şi de dezvoltare (dans, teatru, origami, desen, board games). O parte interesantă a programului este mixul cultural exotic, adică micuţii sunt de maui multe naţionalităţi, români, ruşi, chinezi, francezi, englezi etc. Aşadar, au ocazia de a exersa limba, engleză şi nu numai, de a comunica.

Copiii au acces la toate facilităţile premium ale clubului, precum terenuri de tenis, piscină, studiouri de arte marţiale, dans şi Kids Club - locul ideal pentru joacă. Majoritatea claselor sunt organizate în exterior, cu excepţia orelor de după prânz, când este cald şi se încearcă evitarea soarelui puternic.

O altă activitate foarte apreciată la ediţiile anterioare ale programului o constituie excursiile săptămânale organizate fie în locuri încărcate cu istorie (muzee, palate), fie la fabrici de dulciuri sau în locuri unde pot învăţa mai multe despre plante şi animale (Gradina Zoologică, Grădina Botanică).

Şi pentru că hrana este foarte importantă, copiii au parte de mâncare proaspătă, cu ingrediente de foarte bună calitate, realizată în Stejarii Pool Club.

  • Instructori şi supraveghetori (1 persoană adultă la 7 copii)
  • Mai multe informaţii şi programul detaliat al Summer Camp-ului pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.