(P) Spartan, ”Spectacolul Gustului Legendar”, deliciul publicului de la UNTOLD 2019!

13 aug 2019 585 afişări
(P) Spartan, ”Spectacolul Gustului Legendar”, deliciul publicului de la UNTOLD 2019!

Spartan, ”Spectacolul Gustului Legendar”, a fos prezent la UNTOLD 2019, acolo unde s-a scris un nou capitol extraordinar din povestea nespusă a Tărâmului Nopţii şi Magiei. La începutul lunii august s-a desfăşurat, la Cluj-Napoca, festivalul UNTOLD 2019, iar restaurantele ”Spartan” – brand 100 % românesc – au fost prezent la eveniment pentru a oferi, tuturor ”Spectacolul Gustului Legendar”

Spectatorii de la UNTOLD 2019 s-au putut delecta cu produse renumite din meniu atât de apreciat – Gyros si Souvlaki de pui. ”Spartan România” a avut două puncte de vânzare la UNTOLD 2019  – un truck şi un stand cu deschidere de… 6 m.

Spartan, brand 100% românesc

Ştefan Mandachi s-a decis, la doar 33 de ani, să deschisă un restaurant cu specific grecesc în Suceava, brand 100% românesc, cu un meniu de bază consistent, compus din carne rotisată, pită greceasca, produsă chiar în fata clientilor, sosuri fresh preparate zilnic in locatii, sosul multitudine de legume cu 0% grăsimi şi numai legume proaspat culese.

În Bucureşti, restaurantele Spartan se găsesc în Mega Mall , precum şi în centrele comerciale Cora Pantelimon si Orhideea. În ţară, Spartan se află în aproape toate oraşele mari, inclusiv în Sibiu, un oraş pe care îl aveau în calcul pentru extindere, de multă vreme. În 2019, Spartan intenţionează să exploreze noi pieţe din Europa, în momentul de faţă purtând discutii avansate pentru spaţii din Italia, Spania, Anglia, Ungaria, Polonia. In Octombrie vor face primul pas cu ocazia deschiderii din Bulgaria, in orasul minier Stara Zagora.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.