(P) De ce aproape tot ce ştii despre pariuri online este de fapt o minciună?

25 sep 2017 5134 afişări
(P) De ce aproape tot ce ştii despre pariuri online este de fapt o minciună?

Pasionaţii din fiecare agenţie de pariuri stradală au dat naştere cel puţin unei legende sau conspiraţii. Anumite poveşti par să fie desprinse din cărţile ştiinţifico-fantastice, iar altele din filmele cu James Bond.

Cert este că nimeni nu urmăreşte camerele de supraveghere din agenţii, de undeva de prin Insulele Maldive, pentru a desemna câştigătorii jackpot-urilor de la păcănele sau alte chestii de gen, deşi mulţi chiar cred astfel de lucruri.

5 mituri populare despre pariuri online

Impozitul la pariuri online este mai mare decât la agenţiile de cartier – FALS. Pragurile de impozitare la pariuri în România sunt aceleaşi, fie că vorbim de agenţiile online sau de cele de cartier. Singura diferenţă este că, deocamdată, impozitul la pariuri online nu este reţinut la sursă, însă acest lucru se va schimba odată cu actualizarea noului cod fiscal – spune Cădar Marius, în urma discuţiei purtate în compania preşedintei ONJN, Odeta Nestor.

Casele de pariuri internaţionale truchează meciuri – FALS. Aceste acuzaţii pur şi simplu nu îşi au rostul. Cei care spun astfel de lucruri, nu au nici cea mai vagă idee despre cum funcţionează o casă de pariuri online şi care este relaţia sa în raport cu celelalte, alături de care formează piaţa de pariuri online. Este un nonsens să afirmi că o echipă de fotbal care poartă pe piept numele unei case de pariuri poate truca anumite partide în favoarea acesteia, întrucât mafia pariurilor nu acţionează niciodată legal şi nu lasă urme – ca să nu mai vorbim de contracte de sponsorizare.

Operatorii online nu acceptă câştigători - FALS. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci toţi profesioniştii ar sta pe la coadă prin agenţii, însă nu vedem prea mulţi câştigători constanţi în casele de pariuri stradale, nu? Pariorii de top joacă online, pentru că au nevoie să poată paria în orice clipă pe cele mai bune cote şi nu îşi pot întârzierile aferente agenţiilor de cartier.

VEZI AICI CELE 5 AGENŢII DE PARIURI DE TOP RECOMANDATE DE CĂDAR MARIUS!

Dacă mergi pe stadion şi pariezi live te poţi îmbogăţi. Deşi am reuşit să păcălesc o casă de pariuri în acest fel, acest lucru s-a întâmplat în urmă cu peste un deceniu. În ultimii ani, agenţiile contractează firme specializate care au numeroşi delegaţi la fiecare partidă şi sisteme mult mai performante de gestionare şi sincronizare ale datelor. Dacă vei încerca să trişezi, nu vei putea să te alegi decât cu un cont suspendat şi nicidecum cu un câştig neaşteptat, deoarece aceste tip de speculaţie este strict interzis (este specificat în termeni şi condiţii).


 

Ofertele agenţiilor online nu pot fi rulate. Ce face vulpea când n-ajunge la struguri? Exact acelaşi lucru pe care îl face şi pariorul care se îneacă la mal: începe să-şi manifeste frustrarea, aruncând cu vorbe în stânga şi-in dreapta. Am rulat zeci sau poate chiar sute de astfel de oferte de-a lungul anilor şi vă pot spune că cea mai mare parte dintre ele au fost chiar simple din acest punct de vedere. Răbdarea şi disciplina sunt de cele mai multe ori suficiente pentru a trece de acele praguri impuse.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.