Viorel Moldovan, la "Ora de ProSport": "Ţinând cont de forma arătată, nu cred că Mutu ar putea ajuta naţionala în acest moment!"

17 oct 2013 435 afişări ProSport Live
Viorel Moldovan, la "Ora de ProSport": "Ţinând cont de forma arătată, nu cred că Mutu ar putea ajuta naţionala în acest moment!"

Invitat la emisiunea "Ora de ProSport", de pe Sport.ro, antrenorul Rapidului, Viorel Moldovan, a vorbit despre campania de calificare a naţionalei României la Campionatul Mondial şi despre şansele echipei la baraj.

"Nu puteam obţine mai mult de locul 2, eu cred că deja am obţinut foarte mult, iar faptul că ne aflăm la baraj e o performanţă foarte bună. Dacă Turcia schimba antrenorul mai devreme, nu cred că mai eram aici. Din fericire pentru noi, nu au făcut-o. Turcia are o echipă mai bună decât România, dar nu cu mult mai bună. E o echipa mai matură, experimentată. Poate că "vis-a-vis" de jocul cu Turcia s-au făcut anumite greşeli, iar unii jucători au fost lipsiţi de vlagă pentru că n-au avut jocuri în picioare. Noi avem şi o problema cu aria de selecţie, din păcate nu avem resurse, iar jucătorii nu evoluează constant la echipele de club. În legătură cu convocarea lui Mutu, din ce am văzut la începutul sezonului nu prea e în formă şi nu cred că ar ajuta naţionala în acest moment.

Barajul va fi o dublă dificilă indiferent de adversar, toţi sunt foarte buni. Nu am preferinţă în privinţa echipei pe care o vom întâlni. În 2001 toată lumea şi-a dorit Slovenia şi am pierdut. Avem probleme privind relaţiile de joc şi trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Sper ca jucătorii să evolueze la echipele de club şi să vină apţi"
, a spus Viorel Moldovan.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.