EXCLUSIV | Wesley rămâne o legendă pentru Adrian Porumboiu: "A băut până la 9 dimineaţa, iar la 10 era la antrenament. Restul erau prăfuiţi, el era cel mai bun"

13 feb 2019 6589 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Wesley rămâne o legendă pentru Adrian Porumboiu: "A băut până la 9 dimineaţa, iar la 10 era la antrenament. Restul erau prăfuiţi, el era cel mai bun" MEDIAFAX FOTO

Într-un interviu acordat pentru ProSport, Wesley a vorbit despre perioada petrecută la Vaslui. A urmat replica patronului de la acel moment, Adrian Porumboiu, care a spus că atacantul era un profesionist desăvârşit, care într-o zi a băut până la 9 dimineaţa, iar la 10 era cel mai în formă la antrenament.

Adrian Porumboiu a rememorat un episod special din perioada Vaslui, în direct la ProSport Live: "Cred că am mai discutat de două ori cât a fost la Iaşi. Aşa în fugă. Nu ştiu cum a numărat Denis berile. El trebuia să-i numere pasele cu exteriorul şi golurile. A ajuns numărător de beri (râde). La capitolul ăsta, Wesley e un fenomen.

Eu v-aş da cel mai elocvent exemplu. Nu aveam timp să mă ocup de ei. Îmi mai şopteau alţii la ureche. Într-o noapte au făcut un şpriţ de pomină. Aveau şi d-ăştia care rezistau. Era şi N'Doye... aveau echipă (râde). La ora 10 era antrenamentul. Fundaşul stânga, un brazilian de 2 metri, n-a venit la antrenament. Restul erau prăfuiţi. Anderson, da. Exact, exact.

Am mers pe teren să asist şi eu la antrenament. Erau toţi împiedicaţi (râde). L-am urmărit pe Wesley. A făcut totul 100%. Am zis <<bă, voi mă minţiţi. Wesley n-a fost la băut. Uite-l cum aleargă>>. El a băut până la ora 9 fără 15, a făcut un duş, iar la ora 10 era cel mai fresh. Puteai să faci pariu că omul nu băuse nimic.

Fotbalist de fotbalist. Ca Wesley, Adailton şi Sânmărtean, n-au mai fost în campionatul României. Erau imprevizibili, plini de talent. Nu ştiai pe ce parte driblează Sânmărtean. Jucători remarcabili. Ce a fost frumos, s-a distrus. A fost o echipă care putea să ia campionatul sau măcar Cupa. Aşa era legea atunci, să ia CFR tot. Noi am luat praful de pe tobă", a spus Adrian Porumboiu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.