EXCLUSIV | Tunurile pe Burleanu! Şeful FRF, atacat dur de un nume important din Liga 1: "E speriat, îşi pierde controlul! Să se şteargă la gură când vorbeşte despre asemenea oameni". Ce i se reproşează

29 mai 2017 7542 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Tunurile pe Burleanu! Şeful FRF, atacat dur de un nume important din Liga 1: "E speriat, îşi pierde controlul! Să se şteargă la gură când vorbeşte despre asemenea oameni". Ce i se reproşează
  • Florin Prunea a vorbit în direct la ProSport LIVE despre banii care ar trebui să ajungă la cluburile din ligile inferioare. Preşedintele CSM Poli Iaşi susţine că această decizie este de fapt o diversiune, obiectivul Federaţiei Române de Fotbal fiind acela de a desfiinţa Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Membru al Comitetului Executiv al FRF şi unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualului şef al Federaţiei, fostul portar al Generaţiei de Aur a lansat un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu, reproşându-i acestuia modul în care a cheltuit banii primiţi de la FIFA şi UEFA şi acuzându-l că încearcă să destabilizeze fotbalul românesc: "Rămân la părerea pe care am avut-o iniţial, a fost o diversiune securisto-comunistă, care să învrăjbească cluburile între ele, cele de Liga 1, cu cele de Liga 2 şi cu cele de Liga 3. Nu a reuşit (n.r Răzvan Burleanu), şi ăsta este un lucru bun pentru fotbalul românesc. Stăteam cu toţii şi comentam acest discurs plin de minciuni pe centimetru pătrat. Fotbalul românesc este în colaps, dispar echipe şi conducătorii FRF au prime de sute de mii de euro.

E normal cum s-a votat, oricine are nevoie de bani. Este o păcăleală, pentru că dacă o sa vedeţi câţi bani primeşte fiecare club, este o ruşine! Vin milioane de euro de la FIFA şi UEFA, FIFA a mărit contribuţia anuală pentru dezvoltarea fotbalului de la 400.000 de euro la 1,2 milioane de euro. Aceşti bani trebuie să meargă la cluburi, dar vor ajunge din nou în diurne de 500 de euro şi în prime personale ale conducătorilor FRF.

Eu am vrut să intervin la Adunarea Generală când (n.r Răzvan Burleanu) l-a jignit personal pe Pompiliu Stoica. Ar trebui să se şteargă la gură când vorbeşte despre asemenea oameni, care au făcut enorm de mult pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională. El a încercat să ne provoace pentru ca noi să avem o ieşire necontrolată.

Vine (n.r Răzvan Burleanu) dintr-o altă lume, este speriat, îşi pierde controlul. Cei care l-au pus acolo şi-l ţin în braţe, ar trebui să-l lase din braţe pentru că se compromit ca oameni. Fotbalul este un fenomen social, nu poţi să-l dai pe mâna tuturor dobitocilor. Nu m-am referit la domnul Burleanu.

Cei care vor candida la şefia FRF trebuie să demonstreze că merită să fie votaţi. Va fi foarte greu pentru cine va veni, totul este zero, nu există competiţii, nu există absolut nimic. Lumea este disperată în teritoriu, nu există bani. Nu trebuie să-i judecăm pentru cum au votat la Adunarea Generală. Există un contract comercial, nu ştiu cum va încasa Federaţia banii. Liga este cea care deţine drepturile TV. Bătălia mare este pentru desfiinţarea Ligii, nu pentru aceşti 5% care să meargă către Liga 2 şi Liga 3", a spus Florin Prunea laProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.