EXCLUSIV | Sorin Cîrţu şi discursul în care cuprinde tot fotbalul românesc: "Ei nu au nici puterea să comande o apă minerală"

20 feb 2019 10241 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Sorin Cîrţu şi discursul în care cuprinde tot fotbalul românesc: "Ei nu au nici puterea să comande o apă minerală"

Sorin Cîrţu (63 de ani) e sigur că Toni Conceicao a fost demis de Neluţu Varga şi nu se fereşte să-i atace, indirect, pe oamenii din conducerea celor de la CFR Cluj. Miercuri dimineaţă, fostul antrenor din Gruia a avut un discurs sincer în direct la ProSport Live.

Cu Conceicao demis şi Minteuan interimar, la CFR se ştie că Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Marian Copilu îl vor aduce la echipă pe Dan Petrescu, omul-titlu de anul trecut. Asta la nivel de culise, pentru că în mediul oficial nu există nicio reacţie din partea conducerii CFR-ului. Pentru Sorin Cîrţu, lucrurile sunt clare şi, expuse într-un cadru general, duc către o singură concluzie, aceea că paronii din Liga 1 fac şi desfac fără să se consulte cu oamenii pe care-i angajează în funcţii de conducere: "Probabil că cel care decide acolo, ştiţi cum e...La noi, în România, în general, decide patronul, nu directorul sportiv. Cei din organigrama clubului nu ştiu dacă au putere să comande o apă minerală", a spus Cîrţu, la ProSport Live, cu referire la Daniel Stanciu, Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Marius Copilu, înainte să facă o scurtă analiză a celor trei meciuri ale CFR-ului în 2019: "La meciul cu Hermannstadt nu au jucat de scorul care a fost. La Craiova au fost 15 minute în care au jucat şi în repriza a doua toată lumea şi-a dat seama că urma ceva rău pentru Universitatea. Cu Astra nu e un rezultat normal... Cred că de la bani pleacă totul".

Plecat de la CFR după episodul "banca de la Basel", Sorin Cîrţu şi-a adus aminte de perioada petrecută în "Gruia" sub conducerea lui Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan: "Eu m-am înţels bine şi cu Mureşan, şi cu Paszkany. Au lăsat senzaţia că au fost doi conducători care au ţinut la mine. Eu am clacat atunci pe un fond de oboseală. Astea se mai întâmplă. Ştii cum? A fost şi o chestie de orgoliu, şi de demnitate. Am comis-o, plătesc. Eu cred că am avut o colaborare bună cu ei. Paszkany era un tip care trăia pentru CFR", a încheiat experimentatul antrenor.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.