EXCLUSIV | România U21, mai mult decât o echipă: "Prezenţa lui înseamnă extrem de mult. Se simt extrem de bine împreună. Cu siguranţă vor mai scrie file de istorie în viitor"

17 oct 2018 2747 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | România U21, mai mult decât o echipă: "Prezenţa lui înseamnă extrem de mult. Se simt extrem de bine împreună. Cu siguranţă vor mai scrie file de istorie în viitor"

Secundul lui Mirel Rădoi, Adrian Boingiu, a vorbit despre puterea grupului format la reprezentativa U21, într-o intervenţie telefonică la emisiunea ProSport Live.

"În momentul în care am început această muncă, alături de Mirel, ei au înţeles că tot ce le este la îndemână se poate face doar cu muncă şi seriozitate. Calitate au toţi şi pe lângă ei mai sunt destui care aşteaptă şi care vor veni alături de ei, într-un context sau altul. Prezenţa lui Mirel înseamnă extrem de mult. E un jucător emblematic pentru echipa naţională, pentru România. Şi jocurile de la U19 au adus un plus de calitate jucătorilor. Fără să mai vorbesc de ultimul joc (n.r cel cu Ucraina), care ne-a produs atâta decepţie. Celelalte meciuri ne-au călit, ne-au întărit. Au întâlnit adversari puternici, pe care i-au depăşit.

S-a format un grup omogem. Ei au jucat foarte mult împreună şi la U18, U19, fiind diferenţă de un singur an între ei. Academia Viitorul ne-a ajutat şi ne ajută foarte mut. Jucătorii veniţi din străinătate aduc un plus de valoare, de calitate, de determinare. Se simt extrem de bine împreună şi nu de puţine ori am auzit că aşteaptă să revină la lot şi să se reîntâlnească. Cu siguranţă vor mai scrie file de istorie în viitor"
, a spus Adrian Boingiu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

România s-a calificat la Campionatul European, după o pauză de 20 de ani. În Italia şi San Marino s-au mai calificat: Croaţia, Italia, Spania, Anglia, Serbia, Germania, Belgia, Danemarca şi Franţa. La baraj vor merge Grecia, Polonia, Austria şi Portugalia. După cele zece etape, România se poate mândri cu cea mai bună defensivă. Tricolorii mici au încasat doar patru goluri în actuala campanie. Cinci echipe naţionale vor merge fără înfrângere la EURO: Anglia, Belgia, Serbia, Franţa şi România. Ar mai fi şi Polonia, care însă va merge la baraj, astfel că poate rata prezenţa la turneul final.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.