EXCLUSIV | Intervenţia unui fost antrenor din Liga 1 care a închis gura contestatarilor după victoria lui Dinamo: "Poate că s-a întâmplat asta". Cei trei fotbalişti care s-au remarcat la meciul cu Poli Iaşi

5 feb 2019 3829 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Intervenţia unui fost antrenor din Liga 1 care a închis gura contestatarilor după victoria lui Dinamo: "Poate că s-a întâmplat asta". Cei trei fotbalişti care s-au remarcat la meciul cu Poli Iaşi ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dinamo a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, o altă echipă cu pretenţii la play-off, scor 3-0. Marius Măldărăşanu a recunoscut că a asistat la un joc foarte bun prestat de alb-roşii şi a susţinut că echipa nu a câştigat datorită unei evoluţii slabe a moldovenilor. 

Dubla lui Montini şi golul înscris de Popa au stabilit soarta primei partide oficiale a "câinilor" din 2019. Dinamo e obligată să câştige totul până la finalul sezonului regular, dacă doreşte să pătrundă în play-off, iar Măldărăşanu are veşti bune. 

Tehnicianul a pus stop contestatarilor care au comentat că Poli Iaşi a jucat slab şi a marşat pe jocul dinamoviştilor: "Am văzut o echipă neaşteptat de bună, am văzut tot ce s-a mişcat la Dinamo. Nimeni nu vedea ca pe un lucru bun această schimbare de jucători. Acum, în perioada de pauză, au fost mulţi jucători noi, însă, chiar dacă au fost multe schimbări, a fost o schimbare bună. Mi-a plăcut Montini, mi-a plăcut Filip, a dat siguranţă echipei şi nu mai vorbim despre Nistor, e “plămânul” echipei.

Nistor, de multe ori, din dorinţa de a face prea multe, apare la el lipsa de luciditate, mai face şi greşeli, dar e un jucător exponenţial pentru Dinamo. Au dat şi gol rapid, dar e meritul lor. Poate că Iaşul a jucat mediocru din cauza echipei Dinamo", a declarat fostul tehnician al Astrei, la ProSport LIVE.

Măldărăşanu consideră că important, din perspectiva unui antrenor, e să aibă continuitate, chiar dacă asta înseamnă să introducă mai mulţi străini. În această iarnă, Rednic a adus o "armată" de străini: "Sunt de  acord că e dăunător să aduci jucători străini, iar în perioada din iarnă nu prea se fac transferuri, aduci jucători pe posturi problematice. M-a mirat Dinamo, pentru că a avut un ritm bun cu toate aceste schimbări. Cei de acolo sunt la Dinamo. Uneori vin mulţi jucători străini care sunt sub români. Poate doar Hagi are răbdare. Dar eu, dacă n-aş avea rezultate, aş pleca. Antrenorul plăteşte", a adăugat Măldărăşanu. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.