Borcea la "Ora de ProSport": "În locul lui Negoiţă, l-aş lua consilier personal pe Cornel Dinu"

8 oct 2013 2029 afişări ProSport Live
Borcea la "Ora de ProSport": "În locul lui Negoiţă, l-aş lua consilier personal pe Cornel Dinu"

Ionuţ Negoiţă a admis că a discutat de mai multe ori cu Cristi Borcea despre o posibilă investiţie a fostului acţionar în Ştefan cel Mare, însă doar din postura de sponsor.

Borcea a rememorat la "Ora de ProSport" perioadele cele mai frumoase, dar şi mai triste pe care le-a trăit în Ştefan cel Mare.

"Cea mai frumoasă perioadă a fost în anul 2007, când am luat titlul şi am învins în Ghencea şi în Giuleşti. Cea mai neagră perioadă este pierderea campionatului cu Unirea Urziceni." a spus Cristi Borcea la "Ora de ProSport".

Borcea are încredere în actualul proiect al lui Negoiţă şi anunţă că din sezonul viitor Dinamo se va lupta la titlu.

"La Dinamo este un proiect mediu, nu de lungă durată. Anul ăsta va merge într-o cupă europeană iar la anul se va lupta la campionat. Este cel mai slab campionat de după Revoluţie.

Dinamo sub Negoiţă este un club stabil. Avem cel mai mare număr de suporteri la stadion. Cornel Dinu se identifică cu Dinamo, este un lucru bun păstrarea lui în rândurile lui Dinamo. Eu în locul lui Negoiţă l-aş lua consilier personal."
, a mai spus fostul acţionar al lui Dinamo.

Întrebat dacă s-a bucurat la înfrângerile Stelei în Liga Campionilor, Cristi Borcea a avut o reacţie în stilul caracteristic.

"Mai are rost să mă întrebi? M-am bucurat cu ambii băieţi. Primele cuvinte ale celui mic au fost "Gol Dinamo!" a spus Borcea în încheiere.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.