(P) Telekom: Despărţirea este noua lipeală!

27 feb 2019 1927 afişări Highlight
(P) Telekom: Despărţirea este noua lipeală!

Câteva statistici realizate de asociaţii de marketing şi retail arată că de Sfântul Valentin aproximativ 53% dintre femei sunt dispuse să iasă dintr-o relaţie dacă nu primesc ceva cu ocazia acestei zile a iubirii. Altfel spus, ele sunt pregătite să ia lipsa cadoului ca pe o declaraţie de ne-iubire. Evident, de cele mai multe ori este vorba despre picătura care a umplut paharul. Însă, ceea ce atrage atenţia în acest caz este faptul că, spre deosebire de alte zile ale anului, Sf. Valentin are statistic şanse să fie a Break Up Day! Altfel spus, o zi a despărţirilor mai mult sau mai puţin anunţate.

Adevărul este că de fiecare dată când ieşim dintr-o relaţie o facem pentru că aşa nu se mai poate. Ceea ce primim în respectiva relaţie este mult sub aşteptările nostre sau sub promisiunile întâlnirii iniţiale. Iar ca să poţi să te desparţi de cineva ai nevoie atât de motive bune, cât şi de curaj. În fond, orice despărţire este o ieşire din inerţia comodităţii şi o reafirmare a propriei independenţe.

Din acest motiv, Telekom Romania a avut ideea de a decreta că de Sf. Valentin despărţirea este noua lipeală.

Astfel, noua ofertă pe care Telekom Romania a lansat-o pe piaţă în această perioadă sună aşa: primele trei luni gratuite la abonament mobil pentru cei care se portează în reţeaua Telekom Romania, până la finalul lunii martie. Noua ofertă de portare la planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală şi bonus Net 4G Nelimitat, se adresează atât clienţilor veniti prin portare de la abonament, cât şi de la cartelă. 

Preţul special de 5 euro / lună este valabil pentru toate portările la abonamentul Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală, plasate online pe www.telekom.ro şi la toate portările făcute în magazinele Telekom Romania şi ale partenerilor de către clienţi care au activ un serviciu fix Telekom.

În acelaşi timp, clienţii care se portează şi nu deţin servicii fixe de la Telekom (şi nu îşi vor achiziţiona), pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior preţul abonamentului fiind de 7 euro / lună.

În plus, oferta de primăvară vine şi împreună cu telefoane în rate, fără dobândă şi avans 0:  Samsung Galaxy J4+ la 6 euro/lună, Samsung Galaxy A6 la 8 euro/lună, Huawei P 20 Lite la 10 euro/lună sau Huawei Mate 20 Lite la 12 euro/lună.

Oferta de portare la Mobil 5 cu telefoane în rate este disponibilă în magazinele Telekom Romania sau ale partenerilor şi la numărul 1234.

În oferta sa de primăvară, Telekom Romania oferă servicii gândite pe măsura nevoii nelimitate de comunicare a clienţilor săi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.