Victor Piţurcă a lansat un nou atac la adresa lui Adrian Mutu: "Vorbeşte toate prostiile! Aruncă şi la ăla, şi la ăla!". Cum cataloghează postura de antrenor a fostului decar

28 feb 2019 7153 afişări Fotbal Intern
Victor Piţurcă a lansat un nou atac la adresa lui Adrian Mutu: "Vorbeşte toate prostiile! Aruncă şi la ăla, şi la ăla!". Cum cataloghează postura de antrenor a fostului decar

Războiul dintre Adrian Mutu şi Victor Piţurcă nu se mai termină. Recent, fostul selecţioner al României l-a atacat din nou pe cel supranumit ”Briliantul”. S-a luat de noua poziţie a acestuia, de antrenor, spunând că nu va face carieră.

Piţurcă l-a pregătit pe Mutu la naţională şi a făcut publice mai multe aspecte, printre care şi acela că în multe meciuri în care nu joca, îşi exprima stările. ”Nu ştiu ce a zis Adi Mutu. Nu are de unde să ştie Mutu ce e fotbalul ca şi antrenor, pe bancă. E mai greu pentru el să vadă jocul. El habar nu are de joc, pentru că el era supărat atunci că nu era pe teren probabil.

Mutu e un tip mai aşa...când i se pare lui că nu îi faci pe plac, atunci începe să vorbească toate prostiile. Arunca pe la ăla, pe la ăla", a declarat Victor Piţurcă pentru TelekomSport.

Conflictul dintre cei doi a luat amploare în urmă cu câţiva ani, când Mutu a atacat dur: ”Nu sunt de acord si cred ca timpul ne va arata cine are dreptate. Eu spun ca Piţurcă sau Mister Bean, aşa cum îi spune lumea, e terminat ca antrenor. Oricum el rămâne în istorie doar pentru că s-a certat cu Hagi, Mutu şi pentru golul marcat cu ceafa, la care el ar răspunde: 'Aşa am vrut să dau, no?'".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.