Stadionul Steaua cade bucată cu bucată! Cum arată la aproape două săptămâni de la începerea demolării | FOTO

7 sep 2018 4844 afişări Fotbal Intern
Stadionul Steaua cade bucată cu bucată! Cum arată la aproape două săptămâni de la începerea demolării | FOTO 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7906/17512071/1/2.jpg

Stadionul Steaua a intrat oficial în procesul de demolare, urmând a fi construită o arenă nouă în Ghencea în vederea găzduirii unor partide  din cadrul EURO 2020. Marţi, 28 august, au intrat pentru prima dată buldozerele în "Templul fotbalului românesc", iar acum, la 12 zile distanţă, CNI (Compania Naţională de Investiţii) a postat fotografii în care se înfăţişează starea actuală

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a explicat că noul stadion, unul cu o capacitate de aproximativ 30.000 de locuri, va costa 60 de milioane de euro. "Investiţia în noul stadion se va ridica la aproximativ 60 de milioane de euro, 304 milioane de lei. În martie 2020 stadionul va fi gata, când va fi inspectat de către comisia UEFA şi omologat. Sunt într-un fel trist pentru că astăzi oficial e primul pas spre reconstrucţie, dar şi sentimente de fericire pentru că suporterii şi echipa vor beneficia de un stadion modern. Amintirile nu mor niciodată, ele există în inima noastră şi vor fi înglobate în noua arenă", a afirmat acesta.

Fanii au putut păşi sâmbăta trecută pe arena din Ghencea, mulţi luând ca suvenir câte un scaun sau câte o bucată de gazon.

Conform CNI, compania care finanţează construcţia noului stadion, termenul de demolare este de 60 de zile.

 

  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.