Play-off-ul Ligii 4. Steaua - CS Dinamo 1-1. Academia Rapid - Tricolor 4-0. Cum arată clasamentul în acest moment

25 mai 2018 22799 afişări Fotbal Intern
Play-off-ul Ligii 4. Steaua - CS Dinamo 1-1. Academia Rapid - Tricolor 4-0. Cum arată clasamentul în acest moment

Play-off-ul Ligii 4, live score, pe ProSport

  • Giuleştenii au demonstrat încă o dată că nimeni din seria din care fac parte nu le poate pune probleme serioase. Exceptând partida din Giuleşti cu Steaua, încheiată 1-1, marii favoriţi la obţinerea promovării în Liga 3 au surclasat AS Tricolor, scor 4-0. În acest moment, Academia Rapid are un avans considerabil în faţa Stelei în lupta pentru promovare. Giuleştenii au două variante disponibile în meciul direct cu Steaua: victoria şi egalul. 
  • Steliştii s-au încurcat din nou şi au remizat cu Dinamo, scor 1-1, după o partidă în care lobul a fost execuţia preferată de ambele părţi. Stan a deschis scorul, iar "militarii" au egalat prin Camara, după ce dinamoviştii au rămas în 10 oameni. La meciul direct cu Academia Rapid, Steaua are doar varianta victoriei pentru a promova. 

Clasamentul din play-off-ul Ligii 4

  • 1. Academia Rapid 6 puncte
  • 2. Steaua 3 puncte
  • 3. AS Tricolor 1 punct
  • 4. CS Dinamo 1 punct

Steaua - CS Dinamo 1-1 (Camara 62 / Stan 31)

Echipa de start a Stelei: Horia Iancu (cpt.) - Ştefan Pădureţ, Bogdan Sitaru, Eduard Radu, Ghiţă Constantinescu - Florin Răsdan, Cristian Jitaru, Adrian Vîlcea, Abdou Camara - Cătălin Mirea, Alin Predescu

Min. 90+7 FINAL! Steaua - CS Dinamo 1-1.


Min. 62 GOOOOOOOL STEAUA! Este seara loburilor superbe în Giuleşti. Scăpat în partea dreapă de apărarea dinamovistă, Camara îl lobează pe portarul advers şi aduce egalarea. 


Min. 52 Dinamoviştii rămân în 10 oameni!


Min. 46 A început repriza secundă. 


Min. 45+5 PAUZĂ! Steaua - CS Dinamo 0-1. Steliştii nu au mai ameninţat poarta adversă după ce au gafat în apărare şi au primit golul care a stabilit scorul primei reprize.


Min. 39 Partida a fost reluată, după ce centralul a primit acordul ambelor echipe.


Min. 36 Nocturna a cedat parţial în Giuleşti, iar meciul a fost oprit. 


Min. 31 GOOOOOL CS DINAMO! Şoc în Giuleşti. Stan înscrie după o greşeală uriaşă în apărarea steliştilor. Radu scapă mingea de sub control, Stan ajunge în posesie şi scapă singur cu Iancu, pe care-l lobează elegant. 


Min. 1 A început partida.


Academia Rapid - Tricolor 4-0 (D. Niculae 20, 55, I. Voicu 69, Lădaru 90)

Min. 90+3 FINAL! ACADEMIA RAPID - AS TRICOLOR 4-0.


Min. 90 GOOOOOL ACADEMIA RAPID! Lădaru duce scorul la 4-0!


Min. 69 GOOOOOL ACADEMIA RAPID! Ionuţ Voicu trage puternic la colţul lung, înscrie primul gol în acest campionat, şi duce scorul la 3-0 pentru giuleşteni!


Min. 55 GOOOOOL ACADEMIA RAPID! Voicu a centrat perfect de pe partea dreaptă, iar Daniel Niculae a făcut "dubla" tot printr-o lovitură de cap.


Min. 46 A început repriza secundă.


Min. 45+1 Pauză! Academia Rapid - AS Tricolor 1-0. La acest scor, giuleştenii se distanţează la 4 puncte în faţa rivalilor din Ghencea, dar aceştia din urmă urmează să joace de la ora 21:00 cu CS Dinamo. 


Min. 20 GOOOOL ACADEMIA RAPID! Daniel Niculae se înalţă şi deschide scorul cu capul. 


Min. 5 Oaspeţii au avut o ocazie foarte mare! Tricolor a ajuns în careul advers, dar mingea a fost şutată mult peste poartă din doar câţiva metri. 


Min. 1 A început partida. 


Meciurile din play-off-ul Ligii 4 vor putea fi urmărite pe TelekomSport şi DigiSport. Academia Rapid şi Steaua sunt principalele favorite pentru obţinerea promovării în Liga 3, în timp ce AS Tricolor şi CS Dinamo vor încerca să producă surpriza.

Giuleştenii pornesc în acest play-off-ul cu un avantaj sportiv, dar şi de moral faţă de rivalii din Ghencea. Elevii lui Constantin Schumacher s-au clasat pe primul loc la finalul sezonului regular, astfel că vor avea un punct în plus faţă de elevii lui Ion Ion, în play-off. În plus, Academia Rapid a primit liber la promovarea în Liga 3, după un sezon de incertitudine. 

Într-o şedinţă a Comitetului de Urgenţă al federaţiei (compus din Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu şi Octavian Goga – toţi trei şi-au dat acordul) s-a aprobat un memoriu al lui Adrian Stângaciu, juristul FRF, care permite anumitor cluburi să-şi mute activitatea, chiar înaintea finalului de campionat, de pe asociaţii care n-au personalitate juridică pe societăţi care beneficiază de documentele respective.

Programul play-off-ului Ligii a 4-a Bucureşti:

Etapa I, 25 mai 2018, stadion Giuleşti

Academia Rapid – Tricolor 4-0

Steaua – CS Dinamo

Etapa a II-a, 30 mai 2018, stadion Giuleşti

18:30: Steaua – Tricolor

21:00: Academia Rapid – CS Dinamo

Etapa a III-a, 2/3 iunie 2018

CS Dinamo – Tricolor

Academia Rapid – Steaua

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.