Piţurcă a câştigat recursul cu Al-Ittihad! Arabii sunt obligaţi să-i plătească o sumă imensă fostului antrenor

1 feb 2018 8622 afişări Fotbal Intern
Piţurcă a câştigat recursul cu Al-Ittihad! Arabii sunt obligaţi să-i plătească o sumă imensă fostului antrenor

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă (61 de ani), a câştigat definitiv procesul cu Al-Ittihad, judecat la TAS, astfel că are de primit aproape două milioane de euro din partea clubului saudit, informează Digi Sport. Clubul a făcut recurs la decizia din luna decembrie, dar instanţa a respins acest demers. Arabii nu mai au altă cale de atac.

Primul contact pe care Piţurcă l-a avut cu Al-Ittihad a fost în 2014, după ce a părăsit echipa naţională. Antrenorul a condus echipa din Orient timp de un an, după care a fost schimbat. În finalul anului 2015, arabii au apelat din nou la serviciile lui Piţurcă. Ca în primul mandat, românul a condus echipa până la finalul campionatului, după care a fost îndepărtat. A doua oară, Piţurcă a lucrat gratis la Al-Ittihad, neffind plătit pe întreaga durată a celui de al doilea mandat. Victor Piţurcă i-a reclamat la TAS pe arabi, iar acum, după mai bine de un an, a câştigat definitiv procesul. Clubul saudit va încerca să-l convingă pe Piţurcă să accepte o plată eşalonată a despăgubirilor.

44 de meciuri a disputat Al-Ittihad sub comanda lui Piţurcă. 22 de victorii, nouă egaluri şi 13 înfrângeri, e bilanţul românului în Arabia Saudită. 79 de goluri a marcat Al-Ittihad cu Piţurcă pe bancă şi a încasat 59.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.