Tricolorul care nu a scăpat de analiza dură a lui Basarab Panduru: "N-a făcut nimic concret! Acolo e puţin şchiop"

11 sep 2018 8992 afişări Nationala
Tricolorul care nu a scăpat de analiza dură a lui Basarab Panduru: "N-a făcut nimic concret! Acolo e puţin şchiop"

Imediat după remiza de la Belgrad cu Serbia, scor 2-2, tricolorii au fost analizaţi în parte de analiştii sportivi. Printre ei s-a numărat şi Basarab Panduru, care a dorit să-şi spună părerea despre debutanul Denis Drăguş (19 ani), pe care nu-l vede jucând în bandă.

Cosmin Contra a surprins pe toată lumea cu titularizarea lui Denis Drăguş, fotbalist care a început sezonul perfect. Cele şase goluri în 10 meciuri l-au făcut cel mai în formă atacant român, la egalitate cu Claudiu Keşeru, care a marcat tot de şase ori, dar în 15 meciuri. Iar cifrele lui Drăguş au contat în alegerea selecţionerului, care i-a oferit debutul în remiza de la Belgrad.

Totuşi, Basarab Panduru a avut ceva e obiectat în privinţa poziţiei din teren a lui Drăguş. Fostul internaţional consideră că fotbalistul de 19 ani nu are încă deprinderile unei „aripi” şi că ar fi mai folositor în centru atacului: "Drăguş n-a făcut nimic concret azi. Dar e un jucător în care îţi poţi pune bazele pe viitor. Are curaj. Dar acolo, în banda stângă, e puţin şchiop. Toate fentele le face pe piciorul drept, iar adversarii îl învaţă. Trebuie să faci fentele şi pe stânga, şi pe dreapta.

Mi s-a părut că are curaj şi mi-a plăcut asta la el. Are timp să înveţe să facă fente şi pe stângul, ca să poată centra. Dar dacă-l pui să facă banda şi să vină defensivă, îl pierzi. E mai folositor în centrul atacului. Am încredere în el. A arătat că are curaj şi poate face lucruri bune", a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.