Stoichiţă, discurs în asentimentul lui Burleanu! "Tema": Calificarea la EURO 2020 şi mulţumiri membrilor FRF

17 apr 2019 338 afişări Nationala
Stoichiţă, discurs în asentimentul lui Burleanu! "Tema": Calificarea la EURO 2020 şi mulţumiri membrilor FRF

Mihai Stoichiţă supervizează loturile naţionale masculine şi feminine, loturile de futsal şi de fotbal pe plajă, coordonează managementul operaţional al loturilor naţionale şi este responsabil pentru proiecte şi analiză tehnică. Mai nou are în subordine şi prima reprezentativă a nevăzătorilor sau echipa naţională de FIFA a României.

Stoichiţă a luat cuvântul miercuri la Adunarea Generală a FRF, vorbind despre obiectivele naţionalei. "Marele câştig este noul suflu de la lot. Ne îndreptăm mereu spre victorie. Avem o fundaţie bună. Credem că putem să fim prezenţi la marea sărbătoare fotbalistică de la EURO 2020. Nu ne-a lipsit mult pentru o remiză în Suedia şi am bătut Insulele Feroe. Mai important pentru viitorul echipei naţionale este integrarea jucătorilor de la U21 în echipa mare. Cosmin Contra şi Mirel Rădoi realizează schimbul de generaţii", a spus acesta. Apoi, a făcut un apel către fanii "tricolorilor": "Ne-am dori ca sprijinul suporterilor sa fie unul care să nu ne aducă sancţiuni din partea UEFA şi meciuri cu porţile închise. De două decenii nu ne-am mai calificat la un turneu final U21. Trebuie să umblăm în continuare la calitate. Unui fotbalist de 17 ani nu-i poţi imputa rezultatele, îl dărâmi. Avem un management profesionist. Dragi membrii FRF, vă mulţumim pentru că formăm o echipă puternică".

Discursul său a fost în aceeaşi notă ca a preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, care a vorbit despre beneficiile aduse României de organizarea Campionatului European de fotbal de anul viitor. În faţa celor 221 de membri prezenţi în sala "Nicolae Dobrin" (261 sunt afiliaţi), omul din vârful structurii de la Casa Fotbalului a scos în evidenţă şi asocierea cu un sponsor important.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.