Spaniolii, daţi pe spate: "E noua perlă a fotbalului românesc. Nu va dura mult până când va debuta la naţionala de seniori"

19 oct 2018 6894 afişări Nationala
Spaniolii, daţi pe spate: "E noua perlă a fotbalului românesc. Nu va dura mult până când va debuta la naţionala de seniori"

La 19 ani, Ianis Hagi a reuşit prima performanţă importantă a carierei, calificarea alături de România U21 la EURO 2019, iar succesul l-a adus în atenţia presei internaţionale. Printre cei care au remarcat talentul lui Hagi Jr. se numără şi spaniolii de la AS, care-i fac o descriere superbă.

Într-un articol cu titlul "Ianis Hagi: băiatul lui tata deja e noua perlă a fotbalului românesc", ibericii nu se sfiesc să-l compare pe Ianis cu tatăl său, îl numesc noua perlă a fotbalului românesc şi scriu despre diferenţele dintre Hagi Jr. şi Hagi Sr.: "Numele Hagi sună din nou cu putere în fobalul românesc, aşa cum se întâmpla în anii '90. Ianis Hagi, fiul lui Gică, fost mare jucător la Barcelona şi Real, este noua speranţă a fotbalului românesc. Golurile sale pentru naţionala de tineret au fost decisive pentru ca România să ajungă la EURO 2018.

Ianis joacă la Viitorul, club fondat de tatăl său. După o scurtă trecere pe la Fiorentina, s-a întors la echipa care l-a format şi este o piesa fundamentală.  Golurile cu Bosnia şi Liechtenstein arată că loveşte excelent mingea. Ianis e dreptaci, spre deosebire de tatăl său, şi puţin mai înalt. Dar comparaţiile sunt posibile dacă ne raportăm la cum lovesc mingea. Dacă va continua pe acest drum, nu va dura mult până când va debuta la naţionala de seniori", scriu cei de la AS, care au rămas surprinşi de saltul înainte făcut de Ianis în ultimele luni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.