Selecţionerul Lagerback ne-a pus gând rău: "Ne vom lupta pentru locul 1 sau...". Cum arată naţionala pe care nu ne-am fi dorit să o întâlnim

5 dec 2018 4414 afişări Nationala
Selecţionerul Lagerback ne-a pus gând rău: "Ne vom lupta pentru locul 1 sau...". Cum arată naţionala pe care nu ne-am fi dorit să o întâlnim

Selecţionerul Norvegiei, Lars Lagerback (70 de ani), a vorbit pentru Reuters despre naţionala pe care o antrenează şi pe care va încerca să o califice la EURO 2020, aşa cum a anunţat în interviul acordat.

Suedezul de banca Norvegiei a recunoscut că echipa a progresat în compartimentul defensiv, dar că încă are nevoie de îmbunătăţiri în ofensivă, aspecte asemănătoare cu cele ale naţionalei conduce de Cosmin Contra: "Sunt relativ mulţumit. Întotdeauna poţi mai mult, dar noi nu doar că am obţinut rezultate bune. După părerea mea, am făcut câţiva paşi mari în felul în care jucăm, mai ales în ce priveşte apărarea.

Trebuie să fim mai eficienţi în faţa porţii, dar am reuşit foarte bine să ajungem în careul advers. Jucătorii s-au descurcat foarte bine şi muncesc mult, noi am creat o echipă bine organizată", a spus tehnicianul suedez.

De asemenea, Lagerback a susţinut că este pregătit să se lupte pentru primele două locuri din grupă, care duc la turneul final: "Întotdeauna există discuţii despre felul in care trebuie jucat fotbalul, dar nu există nimic cu adevărat nou sub soarele fotbalului. Cea mai mare schimbare pe care am apucat-o este că jocul a devenit tot mai rapid. Chiar dacă întâlnim o echipă ca Spania, avem o şansă să câştigăm. Ne vom pregăti cum se cuvine şi sperăm că ne vom lupta pentru locul 1 sau locul 2", a adăugat suedezul.

Lars Lagerback a antrenat de-a lungul carierei: Kilafors, Hudiksvalls, Suedia U21, Suedia, Nigeria, Islanda şi Norvegia. 

Grupa F: 

  • Spania
  • Suedia
  • Norvegia
  • România
  • Insulele Feroe
  • Malta

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.