Postolachi abia şi-a luat cetăţenia română şi deja au apărut primele probleme! Răzvan Burleanu: "Ei insistă, nici noi nu renunţăm"

27 sep 2018 8792 afişări Nationala
Postolachi abia şi-a luat cetăţenia română şi deja au apărut primele probleme! Răzvan Burleanu: "Ei insistă, nici noi nu renunţăm"

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, e sigur că cei din Federaţia Moldoveană de Fotbal vor porni o procedură juridică la FIFA în cazul lui Virgiliu Postolachi, care a primit cetăţenie română şi vrea să joace pentru naţionala lui Cosmin Contra.

"Primul pas a fost făcut, l-am sprijin să obţină cetăţenia română, acum colegii noştri din Moldova trag de el să joace pentru naţionala lor, astfel încât ne aşteptăm să intrăm într-o procedură din asta, juridică, la nivel de FIFA. Noi vom face tot ce ne stă în putere ca Virgiliu să joace pentru România. El deja a luat o decizie, vrea să joace pentru România, a refuzat să joace pentru Moldova, dar federaţia din Moldova trage în continuare de el şi încearcă să folosească orice posibilitate să joace pentru ei.

Ceea ce era necesar era ca Postolachi să-şi ia cetăţenia, al doilea lucru foarte important este ca jucătorul să opteze, el a optat pentru naţionala României, dar acum situaţia nu este atât de clară, fiindcă şi moldovenii insistă să joace pentru ei, dar nici noi nu vrem să renunţăm. Vom face tot ce putem pentru ca el să joace pentru noi”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Virgiliu Postolachi e legitimat la PSG, s-a născut în Republica Moldova, dar de marţi a obţinut cetăţenia română pentru a putea evolua sub comanda lui Contra.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.