Naturalizarea lui Postolachi a intrat în impas. Tatăl fotbalistului a oferit primele informaţii: ”Sunt deranjat de această situaţie”

18 sep 2018 8122 afişări Nationala
Naturalizarea lui Postolachi a intrat în impas. Tatăl fotbalistului a oferit primele informaţii: ”Sunt deranjat de această situaţie”

Naturalizarea lui Virgiliu Postolachi (18 ani) a intrat în impas. Tatăl jucătorului a declarat că fiul său aşteaptă să fie chemat de FRF pentru a depune jurământul, dar oficialii întârzie.

Virgiliu Postolachi este, probabil, unul dintre cei mai de perspectivă tineri din fotbalul european, în momentul de faţă fiind legitimat la PSG. Deşi este născut în Moldova, tânărul a declarat că este deschis să devină cetăţean român şi să evolueze pentru naţionala ţării noastre.

În momentul de faţă, din câte se pare procedurile au intrat în impas. Deşi fotbalistul este nerăbdător să semneze cât mai repede actele şi să depună jurământul, FRF nu i-a trimis vreo înştiinţare prin care să îl anunţe despre acest lucru. Informaţia a fost făcută chiar de tatăl fotbalistului, Oleg Postolachi.

Sincer să fiu, sunt un pic deranjat de situaţia actuală şi nu înţeleg de ce nu am fost chemaţi nici până acum la Bucureşti să depunem jurământul, deşi am fost anunţaţi că actele pentru redobândirea cetăţeniei române ne-au fost acceptate. Dacă băiatul meu mai vrea să joace pentru România? La această întrebare vă rog să îmi permiteţi să nu vă mai răspund deoarece nici până acum nu am primit paşaportul.

În ultimul timp Virgil a tot primit convocări de la Federaţia din Moldova, dar am zis totuşi să nu le onorăm. Însă nu ştim cât timp vom mai face lucrul ăsta dacă nu primim mai repede de la Bucureşti invitaţia pentru depunerea jurământului”, a spus Oleg Postolachi pentru Fanatik.

De naturalizarea fotbalistului se mai interesează şi Federaţia Franceză de Fotbal.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.