Marica a dezvăluit adevărul din spatele retragerii lui Săpunaru de la naţională: "S-au plâns că face 'valuri'. În vestiar avea tonul mai ridicat, încerca să facă legea"

5 sep 2019 6354 afişări Nationala
Marica a dezvăluit adevărul din spatele retragerii lui Săpunaru de la naţională: "S-au plâns că face 'valuri'. În vestiar avea tonul mai ridicat, încerca să facă legea"

Fostul internaţional, Ciprian Marica, a explicat de ce Cristi Săpunaru s-a retras de la naţională. În vârstă de 35 de ani, "Săpun", acum la turcii de la Denizlispor, a jucat 36 de meciuri pentru "tricolori", de 11 ori a fost căpitan, iar prima partidă pentru România a disputat-o în 2008.

"Sincer, asta am auzit şi eu, că în vestiar avea tonul mai ridicat, încerca să facă legea la echipă, şi că nu a fost agreat de noul val de tineri care au venit. S-au plâns oarecum la antrenor că face puţine "valuri" şi nu îl simţeau ca al lor. Cu toţii ştim că avea un caracter mai excentric, încerca să fie lider, de multe ori chiar exagera cu nişte reacţii.

A venit o nouă generaţie care nu mai acceptă, nu mai tolerează astfel de lucruri. Aceasta tinde din ce în ce mai mult să fie băgată în seamă, şi uite că lucrul ăsta se molipseşte şi la generaţia care a trecut", a spus Ciprian Marica la Digi Sport.

Totuşi, la echipa de club, Denizlispor, fundaşul român de 35 de ani e om de bază. "Săpunaru arată că e într-o formă bună, joacă meci de meci, nouăzeci de minute, deci din punctul ăsta de vedere, nu cred că ar fi avut motive Cosmin Contra, zic eu, să nu îl cheme la echipa naţională", a mai spus Marica.

Primul interviu al lui Cristi Săpunaru după retragerea de la naţională. Când a luat decizia şi ce plan are!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.