Hagi, răspuns dur pentru finul Mutu: "Cuvântul 'penibil' i se potriveşte mai mult lui!"

13 mai 2018 11163 afişări Nationala
Hagi, răspuns dur pentru finul Mutu: "Cuvântul 'penibil' i se potriveşte mai mult lui!"

Gică Hagi s-a enervat fiindcă Ianis, fiul său, nu a fost convocat la echipa naţională de către Contra şi a răbufnit la adresa selecţionerului. Adrian Mutu, bun prieten cu "Guriţă", dar şi finul "Regelui", a intervenit, însă a primit imediat o replică pe măsură.

"Cred că a fost folosit cuvântul greşit (n.r.- penibil). I se potriveşte mai mult lui. Cred că nu am ajuns în momentul ăsta niciodată. Eu cred că a greşit. Să-şi facă el meseria, să devină antrenor, şi dup-aia să vorbim. Nu cred că Adi e în măsură să spună dacă sunt eu profesionist sau nu, după tot ce a făcut în cariera lui.

Cred că eu sunt un exemplu mai mare decât el. Pe Adi îl iubesc la fel ca înainte, l-am ajutat când am putut. Îl voi sprijini pentru că e mai tânăr ca mine. Mai trebuie şi ei să asculte, cei tineri. Nu trebuie să ne fie teamă de ei. Fiecare merge pe drumul lui"
, a spus Hagi, la Digi Sport.

Mutu declarase că: "Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin e un super profesionist, acum că el alege anumiţi jucători pentru meciurile astea, e treaba lui Normal să nu fii de acord, poţi să spui, credeai că e x, că e y, dar să îl acuzi pe un antrenor, pe un băiat care a fost exemplar în viaţa lui până acum, să îl acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsă de profesionalism din partea lui Hagi. Câteodata vorbeşte cam mult".

Oricum, Hagi şi Contra au reglat situaţia. Am vrut să scot în evidenţă doar criteriile de selecţie. Cosmin a fost supărat pentru ieşirea mea. La prânz m-a sunat, după masă m-a sunat, am vorbit cu el, am clarificat nişte lucruri şi lucrurile sunt în continuare pozitive în relaţia mea cu el. Să uităm tot ce a fost, lăsăm trecutul în spate. A fost surprins de toate astea, am discutat despre mai multe lucruri. Am convenit că dacă voi avea nemulţumiri, să vorbim.

Poate am spus lucruri mai dure, mai apăsate, dar asta e. Cosmin trebuie să ducă echipa naţională la nivelul cel mai bun, s-o califce. Iar eu, dacă am nemulţumiri, trebuie să-l caut, să vorbim.

Suntem pe locu trei, probabil că meritam mai mult şi am spus ce cred eu. Eu am vorbit despre criteriile de pe Instat. Aş vrea să vorbim despre lucruri sportive, a anunţat "Regele".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.