EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Denis Drăguş? Dezvăluiri din interior: "Exagerează foarte mult din cauza acestui fapt. De aici provin şi ratările cu nonşalanţă"

6 apr 2019 1798 afişări Nationala
EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Denis Drăguş? Dezvăluiri din interior: "Exagerează foarte mult din cauza acestui fapt. De aici provin şi ratările cu nonşalanţă" ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Denis Drăguş (21 de ani) a avut un start promiţător de sezon, însă pare că traversează o perioadă dificilă, iar unul dintre secunzii lui Mirel Rădoi, Adrian Boingiu, ştie de unde pleacă totul. În viziunea sa, Drăguş este un jucător răsfăţat, iar evoluţiile din startul sezonului l-au făcut se creadă că are toată lumea la picioare. Acum începe să realizeze că mai are mult de muncit.

Secundul lui Mirel Rădoi de la U21 a explicat ce se întâmplă cu Denis Drăguş: "Nu e o problemă de formă sportivă, eu îl cunosc de mic, de când a venit prima dată la fotbal, la Liceul Sfântul Pantelimon. A stat doi ani, apoi a mers la domnul Marcel Pigulea, apoi a plecat la Viitorul. Denis e un copil pe care îl defineşte cuvântul "răsfăţat". Extrem de răsfăţat! În momentul în care el a ajuns la un nivel de top, acest răsfăţ primit de la familie, de la tatăl lui - ştiţi că a fost fotbalist de Liga 1! - l-a făcut să creadă că are toată lumea la picioare. Pentru el lumea s-ar fi oprit într-un fel! Şi exagerează foarte mult tocmai din cauza acestui fapt.

Eu nu zic că a regresat. Problema e că atunci când are mingea la picior, Denis încearcă să facă mult mai mult decât e cazul pentru momentul respectiv. Şi de aici provin şi ratările cu nonşalanţă care dau o senzaţie de superficialitate. Şi asta e discuţia pe care am avut-o cu Mirel (n.r. - interviul a fost realizat luna trecută, înainte de cantonamentul din Spania).

oi urmărim jucătorii, facem rapoarte, cam unde şi ce fel se comportă. Şi în privinţa lui Denis am ajuns la concluzia că trebuie să avem o discuţie cu el, Mirel, nu noi. Nu din punct de vedere calitatativ, nu valoric, ci din punct de vedere comportamental. Pentru că aici e un dezechilibru care-şi pune amprenta pe evoluţia lui", a spus Adrian Boingiu, într-un interviu acordat pentru ProSport.

Vedeţi aici interviul complet cu Adrian Boingiu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.