"Eu, dacă eram antrenor, mă mai gândeam dacă îl mai chem un an de zile la naţională." Fotbalistul care a călcat pe bec şi poate suferi consecinţele: "Să îşi vadă de jocul lui"

19 mar 2019 6542 afişări Nationala
"Eu, dacă eram antrenor, mă mai gândeam dacă îl mai chem un an de zile la naţională." Fotbalistul care a călcat pe bec şi poate suferi consecinţele: "Să îşi vadă de jocul lui"

Managerul general al lui FC Voluntari, Ioan Andone, l-a criticat pe Florin Tănase pentru declaraţiie pe care fotbalistul le-a făcut la finalul partidei Astra - FCSB 0-2 la adresa selecţionerului Cosmin Contra. Oficialul ilfovenilor susţine că nu l-ar mai fi selecţionat pe jucător pentru o lungă perioadă de timp.

Florin Tănase stă la coadă pentru a ajunge la naţională. Deşi selecţionerul a chemat de urgenţă alţi fotbalişti la naţională, luni, pe Dan Nistor şi Dennis Man, Florin Tănase nu s-a regăsit pe listă, după ce a avut câteva reproşuri de făcut în public. 

Ioan Andone e de părere că Tănase a exagerat şi că nu ar mai trebuichemat la naţională: "Sunt momente şi momente. El consideră că la meciurile astea două sunt mai buni... eu dacă eram antrenor, mă mai gândeam dacă îl mai chem pe Tănase un an de zile. Eu, dacă eram eu selecţioner... El, ca jucător, să îşi vadă de jocul lui. Să lase să vorbească antrenorul de la Steaua, să vorbească patronul sau directorul sportiv. El, ca jucător, trebuie să respecte selecţia pe care o face Contra, că ne place sau nu ne place. Că el răspunde de rezultate. Nu răspunde Tănase pentru rezultatele echipei naţionale, Contra răspunde. Pe mine mă miră, că el pare un copil citit, un copil care ştie să vorbească. Nu ştiu cine i-a pus vorbele alea în gură, el trebuia să îşi vadă de fotbal la Steaua. Că merita sau nu merita, Contra ştie”, a spus Ioan Andone, conform TelekomSport. 

Florin Tănase l-a criticat public pe selecţionerul Cosmin Contra, spunând că nu e normal ca FCSB să trimită un singur jucător la lot: "Din păcate, avem doar un jucător. Nu ştiu ce trebuie să facem în plus să ne vadă şi pe noi domnul selecţioner. Noi vom face totul. Eu meritam să fiu convocat. Am cifre bune, dacă te uiţi la dueluri. Nu ştiu ce cifre au ceilalţi", a declarat Florin Tănase la finalul partidei cu Astra, scor 2-0. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.