Dezvăluiri din interiorul FRF: Hagi a fost chemat să preia echipa naţională! Răspunsul "Regelui" a venit pe loc

16 nov 2018 8143 afişări Nationala
Dezvăluiri din interiorul FRF: Hagi a fost chemat să preia echipa naţională! Răspunsul "Regelui" a venit pe loc

Consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a declarat că Gheorghe Hagi a refuzat de două ori să preia echipa naţională, conform Telekom Sport. "Regele" a spus că nu poate conduce naţionala cât timp este patron şi antrenor la FC Viitorul.

"Hagi este întotdeauna o variantă şi a fost şi înainte şi când era perioada rece, dacă vrei să spui. Gică Hagi a avut oferta de a veni la negocieri. Cred că au fost două situaţii în care se discuta despre selecţioner şi în care el a fost propus de membrii Comisiei Tehnice, iar Răzvan Burleanu a încercat să discute cu el despre tema selecţionatei.

De fiecare dată a refuzat, invocând faptul, care este normal până la urmă, că ar fi un conflict de interese. Atâta vreme cât are un club de fotbal pe care-l patronează, nu mai vorbeasc că şi antrenează, să fie şi selecţioner"
, a spus Vochin, conform sursei citate.

De curând, a fost înaintată posibilitatea ca "Regele" să-l înlocuiască pe Cosmin Contra pe banca tehnică a primei reprezentative, dar actualul selecţioner nu pare să creadă în această variantă. Vineri, la conferinţa de presă susţinută înaintea confruntării cu Lituania (sâmbătă, 21:45, în Liga Naţiunilor), tânărul selecţioner s-a enervat când ziariştii prezenţi au insistat pe seama subiectului: "Hagi, la naţională? M-a informat cineva (n. red - cu privire la apariţia ştirii că Hagi ar urma să-l înlocuiasă la naţională). N-am simţit nimic, sunt concentrat pe ce fac acum la echipa naţională, aşa că nu sunt interesat de cancan-uri. Vreau să termin cât mai bine Liga Naţiunilor. Noi, antrenorii, suntem mereu în această postură. Obiectivul meu este calificarea la Euro!

Nu mi-am simţit postul ameninţat. Am simţit cea mai mare încredere din partea conducerii FRF, aşa că nu mă interesează nimic
", a punctat Contra.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.