Care e numărul de bilete disponibile pentru debutul naţionalei lui Rădoi la EURO 2019? "Va fi bătaie foarte mare!" Sfatul unui oficial FRF: "Să-şi ia din timp"

25 nov 2018 1650 afişări Nationala
Care e numărul de bilete disponibile pentru debutul naţionalei lui Rădoi la EURO 2019? "Va fi bătaie foarte mare!" Sfatul unui oficial FRF: "Să-şi ia din timp"

Echipa naţională de tineret Under 21 va debuta la EURO 2019 contra Croaţiei, la data de 18 iunie, la San Marino. Dar, arena pusă la dispoziţiei e una cu o capacitate redusă şi gazdele vor pune în vânzare în jur de 4.700 de bilete.

Vlad Munteanu, managerul loturilor naţionale, a comentat. ”Stadionul din Cesena o să îl vedem mâine (n.r. duminică). Ştim că e un stadion foarte mare (n.r. aproximativ 23.000 de locuri. Mă aşteptam, sincer, prin prisma românilor, a comunităţii din Italia, să jucăm toate cele trei meciuri la Cesena. Dar se pare că meciul nostru cu Croaţia nu prezintă acelaşi interes ca cel cu Anglia şi cred la San Marino, pe cele 4.774 de bilete - dacă nu mă înşel - puse la dispoziţe va fi bătaie foarte mare, aşa că sfatul meu  pentru cei care vor să vină e să îşi ia biletul din timp”, a declarat Vlad Munteanu la Telekom Sport.

Cum arată grupele EURO 2019:
Grupa A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
Grupa B: Germania, Serbia, Austria, Danemarca
Grupa C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul complet al grupei C a Euro-2019:
18 iunie: Anglia - Franţa, România - Croaţia
21 iunie: Anglia - România, Franţa - Croaţia
24 iunie: Croaţia - Anglia, Franţa - România

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.