Liviu Dragnea şi-a ales favoritul pentru şefia FRF: "I-am spus că are toată susţinerea mea"

16 apr 2018 14183 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Liviu Dragnea şi-a ales favoritul pentru şefia FRF: "I-am spus că are toată susţinerea mea"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat cine e preferatul său pentru a conduce fotbalul românesc în următorii patru ani. Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc miercuri, candidaţii fiind Răzvan Burleanu, actualul conducător, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Liviu Dragnea a fost chestionat dacă a discutat cu Ionuţ Lupescu sau cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, despre alegerile ce vor avea loc miercuri, 18 aprilie. "Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea", a spus Dragnea, conform gsp.ro.

Liderul PSD a continuat: "Nu pot să spun că susţin pe cineva pentru că nu ar fi corect din partea mea, dar dacă aş fi acolo ştiu cum ar trebui să votez...V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuţ Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Mi-aş dori ca viitoarea conducere a FRF să reuşească să ne reaprindă, nouă, microbiştilor, speranţa".

Politicianul a infirmat şi varianta prin care echipa lui Răzvan Burleanu, actualul conducător al FRF, ar fi prezentat alegătorilor din ţară un act prin care se arăta că e susţinut de omul numărul unu din PSD. "Răspunsul meu este foarte simplu: nu am semnat nicio hârtie de susţinere pentru domnul Răzvan Burleanu! Nici nu aveam vreo competenţă să semnez aşa ceva, nici ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, nici ca preşedinte al PSD-ului şi atât mai puţin ca microbist. Ca microbist, nu pot să dau susţinere scrisă pentru actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Nici măcar verbală. Dacă s-a întâmplat acest lucru, mi se pare inadmisibil! Este un fals pe care-l folosesc şi ar fi un gest incalificabil. Dincolo de faptul că intră într-o zonă periculoasă", a anunţat Dragnea pentru sursa citată.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.