Zicu: "Sunt pe 'lista neagră'? Fotbalul n-a început şi nici nu se termină cu Dinamo..."

28 oct 2009 11 afişări Liga 1
Zicu: "Sunt pe 'lista neagră'? Fotbalul n-a început şi nici nu se termină cu Dinamo..." Zicu: "Sunt pe 'lista neagră'? Fotbalul n-a început şi nu se termină cu Dinamo..."

Acţionarii dinamovişti sunt decişi să facă "curăţenie generală"în lot cu ocazia vacanţei de iarnă, iar Ianis Zicu pare resemnat cufaptul că s-ar putea afla pe lista disponibilizaţilor. Întrebat de"lista neagră a lui Borcea", mijlocaşul ofensiv al "câinilor" aoferit un răspuns prin care a lăsat să se înţeleagă că o eventualădespărţire de Dinamo nu l-ar mira. Chiar şi aşa, Ianis a făcut unnou apel la fani pentru ca aceştia să susţină cu adevărat echipa înpartidele următoare.

"Îi mulţumesc domnului Copos că mă vrea la Rapid, dar eudeocamdată sunt la Dinamo şi nu vreau să comentez altceva. Nu măderanjează că numele meu apare pe lista neagră, pentru că fotbalulnu a început şi nici nu se termină la Dinamo. Eu unul nu mă simtvânat pentru că nu fac nimic rău. Eu fac un apel la suporteri săfie alături de echipă, nu doar de un jucător. Pentru că jucătoriivin şi pleacă, dar ei vor rămâne alături de Dinamo tottimpul", a spus Zicu.

Citeşte aici mai multe ştiri despre Dinamo

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.